O Ομιλος Γερμανός και τα Public αποκλείουν το Documento από τη διαφήμιση

O Ομιλος Γερμανός και τα Public αποκλείουν το Documento από τη διαφήμιση
Τα Public του Συντάγματος πριν ανοίξουν για την πέρυσι Black Friday

Η προσπάθεια οικονομικού στραγγαλισμού του Documento συνεχίζεται και μάλιστα λαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις. Η εφημερίδα με τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για τα νοσηρά φαινόμενα της ελληνικής πολιτικής και κοινωνικής ζωής δέχεται έναν ανηλεή πόλεμο από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πρωτοστατούντος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η απαξίωση της εφημερίδας με λόγια και με έργα φαίνεται ότι δεν είναι αρκετή στην κυβέρνηση. Επιθυμεί και έχει βάλει όλα τα δυνατά της να μην κρεμιέται στα περίπτερα κάθε Κυριακή και να κλείσει και την ηλεκτρονιική της σελίδα.

Τα τηλεφωνήματα του Κυριάκου Μητσοτάκη σε φιλικούς του επιχειρηματίες να σταματήσουν τις διαφημίσεις στην εφημερίδα δείχει το μέγεθος της ενόχλησης που τους προκαλεί με τις αποκαλύψεις της και τα ρεπορτάζ της

Κλασικό παράδειγμα ο Όμιλος Γερμανού και τα καταστήματα Public. Τα Public με 55 καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό επενδύουν πολλά στην Black Friday του Νοεμβρίου με δεκάδες καταχωρήσεις στον Τύπο. Στο Documento όμως δεν έβαλαν θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουν στην προσπάθεια στραγγαλισμού της.

Το κλείσιμο μιας εφημερίδας είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Μόνο σε ανώμαλες για την Ελλάδα καταστάσεις έκλεισαν εφημερίδες χωρίς τη θέλησή τους.Η προσπάθεια της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη να κλείσει το Documento και την ηλεκτρονική του έκδοση δεν θα περάσει. Ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας ανεξάρτητα της ιδεολογικής και κομματικής του θέσης δεν θα επιτρέψει να γυρίσει η χώρα στην 21η Απριλίου 1967. 

Το Documento θα παραμείνει μαχητικό και αποκαλυπτικό είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι.

Δείτε μερικά παραδείγματα αναρτήσεων διαφήμισης του Public στις εφημερίδες του σαββατοκύριακου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter