Ο Ντουπλάντις πανηγύρισε το παγκόσμιο ρεκόρ σαν τον Τούρκο viral σκοπευτή (Photo)

Ο Ντουπλάντις πανηγύρισε το παγκόσμιο ρεκόρ σαν τον Τούρκο viral σκοπευτή (Photo)

Ο Αρμάντ Ντουπλάντις έγραψε ιστορία στο άλμα επί κοντώ κάνοντας ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και παγκόσμιο ρεκόρ με τα 6.25μ. που πέρασε.

Ο Σουηδός άλτης επί κοντώ πανηγύρισε τη νίκη του στους Ολυμπιακούς Αγώνες μιμούμενος τον πιο cool σκοπευτή, τον Τούρκο Γιουσούφ Ντικέτς.

Ο Ντικέτς, με τη συμπαίκτριά του Sevval Ilayda Tarhan κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο μικτό ομαδικό αγώνισμα των 10 μέτρων αεροβόλου πιστολιού στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έγινε viral για τη φαινομενικά χαλαρή συμπεριφορά του ενώ πυροβολούσε.

Ο 51χρονος Τούρκος διαγωνίστηκε στον τελικό των 10 μέτρων αεροβόλου μεικτού, στάθηκε στη θέση του χωρίς ειδικό εξοπλισμό προστασίας ή βοηθημάτων στόχευσης και… χωρίς ιδιαίτερο κόπο κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Δείτε επίσης: Με το χέρι στην τσέπη, χωρίς εξοπλισμό πήρε το ασημένιο – Ο 51χρονος που τρέλανε το διαδίκτυο (Video)

Όπως ήταν φυσικό, η… κινηματογραφική παρουσία του Ντικέτς «τρέλανε» το διαδίκτυο, με τον 51χρονο να γίνεται ένα από τα πρόσωπα των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Πρόκειται για την 5η παρουσία του Ντικέτς σε Ολυμπιακούς Αγώνες, έχοντας κάνει ντεμπούτο το 2008 στο Πεκίνο, με τον 51χρονο να πανηγυρίζει το πρώτο του μετάλλιο στο Παρίσι.

Στο μεταξύ ο ιπτάμενος Σουηδός, κατέκτησε χθες (05.08.2024) το χρυσό και στη συνέχεια κατέρριψε το δικό του παγκόσμιο ρεκόρ με το απίστευτο 6.25μ.

Ο Armand Duplantis, πέρα από τις εντυπωσιακές επιδώσεις του, ξεχώρισε και για τον τρόπο που πανηγύρισε το χρυσό, μιμούμενος τον Τούρκο σκοπευτή που έχει χαραχτεί στη μνήμη όλων για το viral στιλ του.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ώρα Τεντόγλου και Εθνικής Μπάσκετ – Το πρόγραμμα της ημέρας

Συγκινεί ο Καραλής μετά το μετάλλιο: «Έχω περάσει ρατσισμό, κατάθλιψη, τραυματισμούς, αυτά με έκαναν δυνατό» (Video)

Τότε και τώρα: Καραλής και Ντουπλάντις πανηγυρίζουν μαζί – Η φωτογραφία από το 2015

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter