Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, μετά από επτά χρόνια απουσίας, επιστρέφει στον κινηματογράφο

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά επτά χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις είχε ανακοινώσει πως αποσύρεται από την υποκριτική βυθίζοντας σε θλίψη τους θαυμαστές του.

Ευτυχώς για την 7η τέχνη ο βραβευμένος ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη  για να πρωταγωνιστήσει στο σκηνοθετικό ντεμπούτο του γιου του, Ρόναν Ντέι Λιούις και στην ταινία «Anemone» που  διερευνά τη δυναμική των οικογενειακών σχέσεων.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στο Μάντσεστερ με διευθυντή φωτογραφίας τον Μπεν Φόντερσμαν, τη ενδυματολόγο Τζέιν Πέτρι και τον Κρις Όντι στη σκηνογραφία.

Μιλώντας ο πρόεδρος της Focus Features, Πίτερ Κουγιάφσκι, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό του για αυτή την συνεργασία. Συγκεκριμένα: «Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν λαμπρό εικαστικό καλλιτέχνη, τον Ρόναν Ντέι-Λιούις, στην πρώτη του ταινία μεγάλου μήκους, μαζί με τον Ντάνιελ Ντέι-Λιούις στο πλευρό του. Έχουν γράψει ένα πραγματικά εξαιρετικό σενάριο και ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το κοινό τους όραμα μαζί με την ομάδα του Plan B».

Οι πρώτες εικόνες που έχουν διαρρεύσει, σύμφωνα με τη Daily Mail δείχνουν τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις να οδηγεί μια μοτοσικλέτα έχοντας μουστάκι και φορώντας γυαλιά.

Τη διανομή της ταινίας στο εξωτερικό θα αναλάβει η Universal Pictures International και στο πλευρό του ηθοποιού θα δούμε τους Σον Μπιν, Σαμάνθα Μόρτον, Σάμιουελ Μποτόμλεϊ και Σάφια Όουκλεϊ-Γκριν.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη λογοκρισία από το ΥΠΠΟ: Δίνει το Καλλιμάρμαρο, σβήνει τους 57 νεκρούς

Τάνια Τσανακλίδου στο documentonews.gr για τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο: «Να είμαστε ενωμένοι απέναντι στην αδικία»

Πλακιάς: Εξώδικα στους καλλιτέχνες και ασφαλιστικά μέτρα εάν γίνει η συναυλία για τα Τέμπη – «Ό,τι είναι να γίνει, να γίνει ονομαστικά» (Video)

Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει τίποτα παράνομο και τίποτα κρυφό» – Τι είπε για τη συναυλία στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Φοίβος Δεληβοριάς στο documentonews.gr: «Θα στήριζα τη συναυλία ακόμα και για μία οικογένεια που έχασε το παιδί της στα Τέμπη»

Στον αέρα η συναυλία για τα Τέμπη – Πλακιας: Τα ονόματα των δικών μου παιδιών δεν θα γίνουν εισιτήρια των 15 ευρώ