Ο Νίκος Μωραΐτης αποδομεί την επιχειρηματολογία ΑΝΤ1 – έκθετο το κανάλι

Ο Νίκος Μωραΐτης αποδομεί την επιχειρηματολογία ΑΝΤ1 – έκθετο το κανάλι

Ο γνωστός στιχουργός Νίκος Μωραΐτης με ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα κάνει φύλλο και φτερό την επιχειρηματολογία του Ant1 για την αιφνίδια αποπομπή του από την κριτική επιτροπή του τηλεπαιχνιδιού The final four.

Στην αστεία δικαιολογία ότι η ισραηλινή εταιρεία παραγωγής ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ οι κριτές να είναι 3 και όχι 4, απαντά με ντουκουμέντα αλλά και φωτογραφία όπου στο Ισραήλ η επιτροπή είναι τετραμελής.

Δείτε την ανάρτηση του και θα καταλάβετε:

ΝΑ Η ΒΟΜΒΑ:

Την προσοχή σας θα ήθελα, γιατί στην Ελλάδα της μιντιακής ομερτά την έρευνα πρέπει να την κάνεις μόνος:

Για να δικαιολογήσουν την αποπομπή μου από την κριτική επιτροπή του TheFinalFour, προσβάλλοντας τη νοημοσύνη μου και το πρόσωπό μου, έβαλαν ΟΛΑ τα κανάλια να πουν ότι η (μετά την ανακοίνωση του ονόματός μου, τη δημοσιοποίηση της εικόνας μου και την έναρξη δουλειάς, συσκέψεων, γυρισμάτων) αποπομπή μου από την κριτική επιτροπή του The final four έγινε επειδή ξαφνικά ανακάλυψαν ότι η ισραηλινή εταιρεία παραγωγής που έχει την κυριότητα του format ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ οι κριτές να είναι 3 και όχι 4. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ!

Έβαλαν και τον πάντα πρόθυμο εντολοδόχο Βαγγέλη Περρή να γράψει το ίδιο ποίημα σε ΤΡΙΑ διαδοχικά, ειρωνικά και απαξιωτικά για εμένα κείμενα στην Athens Voice (πού αλλού;). Έκανε τάχα δική του έρευνα και αναφέρει: «Η εταιρεία παραγωγής avi@armoraformats μάς πληροφόρησε ότι τετραμελής ήταν η επιτροπή μόνο κατά την πρώτη χρονιά του αμερικανικού Final Four. Επειδή όμως ο αριθμός τέσσερα δυσκόλευε την απαιτούμενη ομοφωνία, από τη δεύτερη σεζόν η επιτροπή είναι τριμελής».

Προσπαθούν δηλαδή να σας πείσουν ότι οι Ισραηλινοί απαγόρευσαν στην Ελλάδα να κάνει αυτό που κάνουν στη χώρα τους! (δείτε τη σχετική φωτογραφία με την τετραμελή επιτροπή του ισραηλινού σόου).

Παράλληλα, από το wikipedia προκύπτει ότι:

1. Ο τέταρτος κριτής στις ΗΠΑ αποχώρησε στο τέλος της πρώτης σεζόν του σόου επειδή κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση (!) και δεν αντικαταστάθηκε («sexual assault allegations against him»). {Στην Ελλάδα του 2019, πάντως, ο τέταρτος κριτής έφυγε για σημαντικότερο αδίκημα από τη σεξουαλική κακοποίηση: tweets κατά της κυβέρνησης}

2. Στις μισές τουλάχιστον χώρες από όσες παίζεται το Final Four οι κριτικές επιτροπές έχουν τέσσερα μέλη. Μάλιστα, η ίδια η wikipedia, εξηγώντας τους όρους του τηλεπαιχνιδιού, μιλάει για «τέσσερα ναι από τους κριτές» προκειμένου ο παίκτης να μπει στη μάχη («four “yes” votes from the panel»).

Όλα τα στοιχεία που παρατίθενται στις παρακάτω φωτογραφίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες (σε κύκλο οι τετραμελείς κριτικές επιτροπές).

Συγγνώμη που σας ζαλίζω με κάτι τόσο «τηλεοπτικό» που δεν αφορά στην πραγματική ζωή, αλλά το πογκρόμ και η διασπορά του ψέματος είναι απόλυτα πραγματικά, ενέσκυψαν στη ζωή μου και τα πολεμάω μόνος. Η δημοσιοποίηση των πραγματικών στοιχείων στο facebook είναι η μόνη οδός που έχω.

_x000D_

Documento Newsletter