Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο «αρχηγός» που μήνυσε τον κωμικό Χριστόφορο Ζαραλίκο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο «αρχηγός» που μήνυσε τον κωμικό Χριστόφορο Ζαραλίκο

Μήνυση κατά του γνωστού κωμικού Χριστόφορου Ζαραλίκου κατάθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης. Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Χ ο ίδιος ο κ. Ζαραλίκος.

Στην πρώτη ανάρτηση δεν ανέφερε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ αλλά έναν «αρχηγό κόμματος». Τον φωτογράφιζε όμως επειδή έγραψε στο Χ: «Σε ποια χώρα αρχηγός κόμματος κόμματος κάνει μήνυση σε ηθοποιό που κάνει σάτιρα, ενώ δεν κινήθηκε δικαστικά εναντίον αυτών που τον…», εννοώντας προφανώς ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε μηνυτήρια αναφορά και όχι μήνυση κατά των προσώπων που τον παρακολουθούσαν στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Λίγο αργότερα, έκανε γνωστό ότι η μήνυση που δέχθηκε ήταν από τον Νίκο Ανδρουλάκη. Συγκεκριμένα, έγραψε στο X: «Πλάνα από την σύσκεψη στο zaraleaksTV για την υπερασπιστική γραμμή μετά την μήνυση Ανδρουλάκη!», επισυνάπτοντας παράλληλα και ένα τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή.

Διαβάστε σχετικά: Ο Ζαραλίκος δημοσιοποιεί πως «αρχηγός κόμματος» του έκανε μήνυση (Video)

Δεν είναι καθόλου συνηθισμένο πολιτικός να μηνύει κωμικό, αλλά ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έχει βρεθεί και στο στόχαστρο του Αδωνη Γεωργιάδη.

Πάντως πηγές του ΠΑΣΟΚ λένε ότι η μήνυση δεν αφορά τα σατιρικά βίντεο του κ. Ζαραλίκου, αλλά ένα υβριστικό tweet που ανάρτησε στις 15 Ιουνίου κατά του προέδρου του κόμματος.

Διαβάστε επίσης:

Άναψε φωτιές η Βούλτεψη – «Δεν είναι καλή αυτή η εικόνα», σχολιάζει ο Πλεύρης

Σωκράτης Φάμελλος: Προτείνει την παράσταση «18/9» για τη δολοφονία του Φύσσα στα σχολεία

Μαξίμου: Κάλυψη σε Σταϊκούρα για τις απευθείας αναθέσεις σε εταιρεία που εργάζεται η σύζυγός του

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter