Ο Ν. Παππάς τραβά το αυτί του Π. Παππά: «Κάνε δήλωση ότι δεσμεύεσαι από τις θέσεις του κόμματος για τους στρατευμένους»

Συνάντηση μεταξύ του Νίκου Παππά και του Πέτρου Παππά πραγματοποιήθηκε στο γραφείου του προέδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, με τον πρώην υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής να καλεί τον βουλευτή Κιλκίς για να τον επιπλήξει για όλες τις εκτός «γραμμής» δηλώσεις του.

Κατά τις πληροφορίες, ο Ν. Παππάς του βγάζει «πορτοκαλί κάρτα» και του ζητά να δηλώσει δημόσια ότι δεσμεύεται από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα δικαιώματα των στρατευμένων κάτι που – όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές – προτίθεται να κάνει.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Κιλκίς έχει προκαλέσει πολλές φορές «πονοκέφαλο» στην Κουμουνδούρου με τις δημόσιες τοποθετήσεις του σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Πριν κάνει λόγο για «επικίνδυνα πράγματα» αναφορικά με την ομιλία φαντάρου σε αντιπολεμική συγκέντρωση του ΚΚΕ, κάτι που σχολιάστηκε επαινετικά μόνο από βουλευτές της ΝΔ στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου, ο υποστηρικτής του Στέφανου Κασσελάκη είχε διαφοροποιηθεί από την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, ενώ είχε περιγράψει τους «87» ως «ορθόδοξους Εβραίους», προκαλώντας την οργή του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Ελλάδος.

«Η θέση μου ταυτίζεται με του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο Π. Παππάς προχώρησε στην εξής δήλωση μετά τη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟ:

«Η θέση μου για τα δικαιώματα των οπλιτών ταυτιζόταν και ταυτίζεται με του ΣΥΡΙΖΑ. Η κριτική μου αφορούσε το περιεχόμενο της δήλωσης και όχι το δικαίωμα του οπλίτη να συμμετέχει στη διαμαρτυρία. Αυτό συζητήθηκε με τον Ν. Παππά».

Μάλιστα, ο βουλευτής Κιλκίς προχώρησε και στην εξής διευκρίνιση: «Ως περιεχόμενο εννοώ ότι εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος όλων των στρατευμένων νέων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν δυο ημέρες ο Π. Παππάς έκανε λόγο για διαστρέβλωση και απόπειρα δολοφονίας του χαρακτήρα του.

Διαβάστε επίσης

Ακρίβεια: Το crash test των 25 ευρώ – Τι αγοράζαμε το 2022 και τι σήμερα (Video)

«Εγκληματική οργάνωση» στην Κέρκυρα αλά Χαλκίδα – Συλλήψεις εφοριακών και λογιστή

Μεγάλη συναυλία μνήμης για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο – Πώς μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσω live streaming

«Τραγωδία στο Γουέμπλεϊ – Ξεφτιλιστήκαμε»: Πυρά από τα βρετανικά ΜΜΕ για την ήττα της Αγγλίας από την Ελλάδα

Η ΓΣΕΕ κάνει ψηφιακές… πλάτες στην κυβέρνηση

Τι κρύβει η πτώση του ασανσέρ στις εστίες του ΑΠΘ;

Ηλιακή καταιγίδα: Βάφτηκε κόκκινος ο ουρανός – Εντυπωσιακές εικόνες από όλη την Ελλάδα (Photos – Video)