Ο Μητσοτάκης… απέφυγε Σαμαρά και Καραμανλή στέλνοντας τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Ο Μητσοτάκης… απέφυγε Σαμαρά και Καραμανλή στέλνοντας τον Τάκη Θεοδωρικάκο

H κοινή παρουσία των Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών την προηγούμενη Δευτέρα προκάλεσε μεγάλη κουβέντα, καθώς οι δύο πρώην πρωθυπουργού είχαν γυρίσει την πλάτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν είχαν πάει στο street party, για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Χθες σε συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου στο Attica, σε ερώτηση για το εάν είχε καλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκδήλωση είπε ότι «όλα τα χρόνια που είμαι πρόεδρος οφείλω να καλέσω πρώτα από όλα των πρωθυπουργό. Ο Μητσοτάκης έχει έρθει, όπως και η πρόεδρος της Δημοκρατίας. Τώρα ο κ. Μητσοτάκης, μία εβδομάδα νωρίτερα και όχι τώρα, είχε ορίσει τον κ. Θεοδωρικάκο ως εκπρόσωπό του, τον υπουργό Ανάπτυξης».

Το παρασκήνιο για την απουσία του πρωθυπουργού

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να είναι σε μία εκδήλωση με τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, καθώς οι γέφυρες μεταξύ τους έχουν κοπεί και η «ψυχρότητα» θα ήταν εμφανής. Επίσης, ο πρωθυπουργός με τις πολιτικές του, όπως η οριζόντια φορολόγηση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών έχει εξοργίσει μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες, οι οποίες τα προηγούμενα χρόνια στήριζαν τη γαλάζια παράταξη.

Διαβάστε επίσης:

Με προφορικές διαρροές από… κύκλους Τσίπρα η διάψευση για τη «συγγνώμη» στον Βενιζέλο






Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter