«Ουρανοκατέβατη… φώτιση» έλαβε ο Μητσοτάκης στο Παρίσι!

Προφανώς είδε το φως το αληθινό στο Παρίσι ο Μητσοτάκης, εκεί ανάμεσα στην ομιλούσα αποκεφαλισμένη Μαρία Αντουανέτα και σε ένα καλό πλασέ του τένις και γυρίζοντας στην χώρα του αντιλήφθηκε ότι οι παραγωγοί ενέργειας είχαν κέρδη που τους ήρθαν από τον ουρανό.

Ήταν κάτι που είπε σε αυτές τις καθιερωμένες συναντήσεις του με την πρόεδρο κυρία Σακελλαροπούλου που προφανώς δεν πάει για δεύτερη θητεία. Σε αυτές τις συναντήσεις που γίνονται για να παίξουν οι δηλώσεις στις ειδήσεις.

Με απλά λόγια ακολούθησε τη γνωστή τακτική του πιτσιρικά που κάνει σκανδαλιές και του φταίνε οι άλλοι…

Τα ουρανοκατέβατα κέρδη βέβαια ήταν από τις δικές του επιλογές διαμόρφωσης της τιμής ενέργειας. Ο κόσμος έχει βγει στα κάγκελα και η Μητσοτάκης χρειάστηκε να περάσει από το σπίτι του Βολτέρου για να έρθει να δηλώσει προσωπικά αθώος. Ανακάλυψε μάλιστα και «δυσλειτουργίες της αγοράς ενέργειας»!

Και βέβαια πότε ο Μητσοτάκης ήταν πολιτικά υπεύθυνος; Όλο οι συμμαθητές του έφταιγαν και στο τέλος αποφάσιζε να τους αλλάζει έως ότου τον πάρει χαμπάρι ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων…

Στην ακρίβεια φταίνε οι άλλοι, στην ενέργεια οι άλλοι, σε όλες τις αστοχίες οι άλλοι ή ο κακός μας ο καιρός και στα πολλά κέρδη ο ουρανός που τα έστειλε…

Υ.Γ. Σκεφτείτε να έπεφτε και στα μολυσμένα νερά του Σηκουάνα, τι θα ακούγαμε!

Γ.Λ.

Διαβάστε επίσης:

Μαίνεται η φωτιά στην Εύβοια: Νέο «112» για Πετριές και Κριεζά – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή (Photos – Videos)

Eνόργανη: Ραγδαίες εξελίξεις – Παραιτήθηκε ο ομοσπονδιακός προπονητής που καταγγέλλεται για απόπειρα βιασμού

Σκάνδαλο υποκλοπών: Η ΕΥΠ παρακολουθούσε τον εισαγγελέα Μπαρδάκη δύο χρόνια και αυτός αρχειοθετούσε υποθέσεις

Βγήκαν τα… νυστέρια στο περιστύλιο της Βουλής: Σύγκρουση Γεωργιάδη – Εξαδάκτυλου για τις επιτάξεις

Συναγερμός για την πανώλη αιγοπροβάτων: Εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα στην Αττική

Έλενα Ακρίτα: «Η κυρία Πετρούλια διαψεύδει ότι έχει πρόβλημα υγείας – Το βίντεο πριν τη διαγραφή Πολάκη το είδε κανείς;»