Ο Μητσοτάκης παραδίδει τα ελληνικά δεδομένα στους Αμερικανούς

Ο Μητσοτάκης παραδίδει τα ελληνικά δεδομένα στους Αμερικανούς

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υποδέχτηκαν μετά βαΐων και κλάδων, τον πρόεδρο της Microsoft ο οποίος παρουσίασε μια επένδυση της τάξης του ενός δισεκατομμυρίου, όπως ο ίδιος εκτίμησε, χωρίς να αποκαλύψει ποια θα είναι ακριβώς η ωφέλεια της ελληνικής οικονομίας από αυτήν.

Δεν παρουσίασε όμως και τι ακριβώς πρεσβεύει η επένδυση αυτή στην Ελλάδα για την ίδια την εταιρεία του. Επειδή όμως τίποτα δεν είναι κρυφό στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο είναι πολύ εύκολο να καταλάβει κανείς ότι με αυτήν η Microsoft θα μαζέψει όλη την κρατική και όχι μόνο πληροφορία στο «υπολογιστικό νέφος» που θέλει να στήσει στην Ελλάδα.

Καθώς πελάτες της θα είναι όλες οι κρατικές εταιρείες και οι μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις είναι δεδομένο ότι θα έχει το απόλυτο μονοπώλιο κατατροπώνοντας τους ανταγωνιστές της.

Με την επένδυση αυτή, η οικογένεια Μητσοτάκη, παραδίδει ολόκληρη την ελληνική πληροφορία στους Αμερικανούς. Με την παράδοση της Σούδας και της ψηφιακής πληροφορίας η Ελλάδα γίνεται μια πραγματική αποικία των ΗΠΑ στην Ευρώπη με την υπογραφή της οικογένειας.

Αψηφώντας την Ευρωπαϊκή Ενωση που προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική της αγορά δεδομένων βάζοντας όρους στους κολοσσούς της πληροφορικής, ο πρωθυπουργός δεν πτοείται.

Άλλωστε είναι γνωστή η ιστορική σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με τους Ρεπουμπλικανούς προέδρους των ΗΠΑ.

Αυτό όμως δεν της επιτρέπει αδιαφορώντας για τις ενστάσεις της Ευρωπαϊκής Ενωσης να παραδίδει τα πάντα στους αμερικανούς της φίλους.

Είναι καιρός οι Βρυξέλλες να επέμβουν δυναμικά και να ακυρώσουν την παράδοση του συνόλου της πληροφορίας που παράγεται στην Ελλάδα και πιθανόν σε όλα τα βαλκάνια στα χέρια της αμερικάνικης εταιρείας.

Γιατί μόνο τη χώρα δεν θα ωφελήσει.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter