Ο Μαρκόπουλος καλεί τους γαλάζιους βουλευτές να «βάλουν πλάτη στον Μητσοτάκη» (Video)

Ο Μαρκόπουλος καλεί τους γαλάζιους βουλευτές να «βάλουν πλάτη στον Μητσοτάκη» (Video)

Σε κατάσταση διευρυμένης εσωστρέφειας βρίσκεται η Νέα Δημοκρατία, καθώς οι αντιθέσεις στο εσωτερικό της γαλάζιας παράταξης έχουν αδρανοποιήσει σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή πολιτικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας. Είναι ενδεικτικό, ότι ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ είπε ότι «η ΝΔ πρέπει να βρει τις ισορροπίες της» προσθέτοντας ότι «εάν δεν πάρει μπροστά ο κυβερνητικός μηχανισμός μέχρι τον επόμενο χειμώνα να λύσει προβλήματα η υπομονή του κόσμου δεν θα είναι ίδια».

«Υποχρέωσή μας να διατηρήσουμε την ενότητα»

Σε ερώτηση σχετικά με τις παρεμβάσεις των Καραμανλή-Σαμαρά που ταρακούνησαν τη γαλάζια παράταξη ο βουλευτής της Β’ Πειραιά είπε ότι «προφανώς η ΝΔ θέμα ενότητας δεν έχει, όμως το αποτέλεσμα στις ευρωκάλπες άνοιξε μία συζήτηση. Καλό είναι τα κόμματα δημοκρατικά να συζητάνε τα ζητήματα ταυτότητας, ιδεολογίας και απόψεων. Δικαίωμα των πρώην πρωθυπουργών να λένε την άποψή τους. Όμως υποχρέωση δικοί μας των βουλευτών και της κυβέρνησης είναι να διατηρήσουμε την ενότητα. Προφανώς μπορούμε και καλύτερα. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να βρει τις ισορροπίες της».

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι «δεν γίνεται να είμαστε μονοπρόσωπο κόμμα. Χρειάζεται και από κάτω να βάλουμε πλάτη στον Μητσοτάκη, το λέω και για τον εαυτό μου», ενώ για τη συζήτηση που γίνεται σχετικά με την πρόεδρο της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «όταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε θεσμικά. Υπάρχει ένας θεσμός και κρίνεται. Σέβομαι τον θεσμό είναι στην διαδικασία, δεν έχει κλείσει τον κύκλο της και είναι λίγο άκομψο θεσμικά να μιλήσω».

Τέλος, ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σημείωσε ότι ο κόσμος στις ευρωεκλογές μας είπε να ασχοληθούμε με τα προβλήματα της καθημερινότητας, όπως η ακρίβεια, η ανασφάλεια κ.α

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter