Ο Λουράντος διώχνει συνεργείο του ΣΚΑΪ από το φαρμακείο του: «Σηκωθείτε και φύγετε, ντροπή σας» (Video)

Εν εξάλλω καταστάσει εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος, στον ΣΚΑΪ μετά τα σχόλια που ακούστηκαν στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού το βράδυ της Δευτέρας και τα θεώρησε προσβλητικά.

Ενώ λοιπόν ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου συνδέθηκε με το φαρμακείο του κ. Λουράντου προκειμένου να υπάρξει μία συζήτηση για τα self test, και ευθύς εξαρχής ο παρουσιαστής, Δημήτρης Οικονόμου, έσπευσε να πει ότι: «ο κ. Λουράντος μιλάει περισσότερο από τους δημοσιογράφους».

Ο πρόεδρος του ΦΣΑ, ξεκινάει την τοποθέτησή του ως εξής: «Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε πάρα πολύ χιούμορ – για να μην πω τίποτα άλλο – για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε τον λόγο σε μένα όταν χθες το βράδυ λοιδορούσατε και το φαρμακείο μου και εμένα προσωπικά με ακατανόμαστες και απαράδεκτες εκφράσεις».

Ωστόσο, χωρίς να ξεκαθαρίσει σε ποιον αναφέρεται συγκεκριμένα, τονίζει πως ακούστηκαν σχόλια στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού που τα θεώρησε προσβλητικά. «Όπως λέτε εσείς την άποψή σας έχουν και οι άλλοι δικαίωμα να πουν την άποψή τους, αλίμονο να μην σχολιάζαμε» είπε ο Δ. Οικονόμου και ο Κ. Λουράντος συνέχισε: «Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο. Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού τους» και πρόσθεσε: «Ξέρετε , δεν είναι η ενόχληση, ειδικά για αυτή την περίπτωση μάλλον διαφήμιση μου κάνετε, παρά με υποβαθμίσατε».

Ο πρόεδρος του ΦΣΑ σημείωσε πως κάποιος τον χαρακτήρισε «παλιάς κοπής». «Εγώ εκπροσωπώ τον κλάδο μου, ο οποίος έχει αναδειχθεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια ως προστάτης της υγείας και έχει ανταποκριθεί με δωρεάν υπηρεσίες», είπε.

Λίγο αργότερα, εμφανώς εκνευρισμένος τόνισε: «Παραποιείτε τις εκφράσεις μου και αυτά που είπα. Προσπαθείτε να βάλετε λόγια σε μένα που δεν είπα και να πάτε τη συζήτηση εκεί που θέλετε εσείς» και συνέχισε σε ακόμα πιο έντονο ύφος:  «Μέχρι τώρα έκανα υπομονή. Χθες το βράδυ κάνατε μια ατασθαλία. Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί. Ντροπή σας. Έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες, όταν έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες. Άντε γεια σας».