O Kυριάκος πήγε να… στρίψει δια των Εμιράτων από την ενημέρωση Τσίπρα για το σκοπιανό…

Στον… Εμίρη πήγε να βρει «καταφύγιο» ο… κακομοίρης, θέλοντας να «γλιτώσει» από την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών για το Σκοπιανό.

Οι παλινωδίες του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έχουν τέλος, ακόμη κι όταν πρόκειται για θέμα υψίστης σημασίας, όπως το σκοπιανό.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις γύρω από το θέμα, όπως διαμορφώθηκαν και κατά τις επαφές του στο Νταβός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμαζόταν να αναχωρήσει για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκειμένου, σύμφωνα με τη ΝΔ, να έχει συναντήσεις με αξιωματούχους και επενδυτές…

Στη συνέχεια και για να μη… χαθούν οι επαφές με τα Εμιράτα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, διέρρευσε ότι είναι πολύ αργά πλέον για να ενημερωθεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τα εθνικά θέματα (!) και έτσι δεν επρόκειτο να… καταδεχθεί τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Για να καταλήξει τέλος, όλο αυτό το μπρος-πίσω στο να τα μαζέψει άρον άρον τελικά και να γίνει γνωστό, ότι η συνάντηση των δύο ανδρών θα γίνει τελικά αύριο.

Αν υπήρχε βραβείο Γκίνες για παλινωδίες, η υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη θα ήταν κάτι παραπάνω από σοβαρή…