Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Ο Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 1,2 εκατ. στη Βασιλίσσης Σοφίας

Λύθηκε το μυστήριο με το σπίτι αξίας 1,2 εκατομμυρίων που αγόρασε υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αθήνας, μετά τον σάλο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Βασίλης Κικίλιας είναι ο υπουργός που αγόρασε διαμέρισμα 100-120 τετραγωνικών στη Βασιλίσσης Σοφίας, πέριξ του Εθνικού Κήπου και πολύ κοντά στο προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα «Παραπολιτικά».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο αρχικό ρεπορτάζ δεν γινόταν αναφορά στο όνομα του υπουργού, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σάλος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, το θέμα μονοπωλεί τις κυβερνητικές συζητήσεις και «δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξουν σήμερα δηλώσεις από τον ίδιο τον υπουργό για το περιβόητο ακίνητο». 

Παράλληλα, όπως αναφέρουν τα «Παραπολιτικά», «με βάση το «πόθεν έσχες» του, ο κ. Κικίλιας δικαιολογεί απολύτως τα χρήματα που ξόδεψε» καθώς όπως σημειώνεται «αναγκάστηκε να πουλήσει ένα οικογενειακό ακίνητο, προκειμένου να αγοράσει το νέο του κατάλυμα». 

Ωστόσο, αναφέρουν ότι «παρόλο που δεν τίθεται θέμα με την αγοραπωλησία, πολλοί είναι αυτοί εντός και εκτός κυβέρνησης που λένε ότι μπορεί να είναι νόμιμο να αγοράζει ένας εν ενεργεία υπουργός ακίνητο έναντι υψηλού τιμήματος, ωστόσο δεν είναι και τόσο ηθικό». 

Διαβάστε επίσης

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Μαρίν Λεπέν – Οι «γκρίζες ζώνες» στα παχυλά επιδόματα των ευρωβουλευτών

Εύβοια: Μαχαίρωσε και σκότωσε τον θείο του μέσα στο σπίτι του – Συνελήφθη ο 38χρονος δράστης

Ο τυφώνας Μίλτον πλησιάζει τις ακτές της Φλόριντα με ανέμους 260 χλμ./ώρα – Δραματικές εκκλήσεις για εκκενώσεις (Videos)

Γάζα: Εκεί που σταύρωσαν την ανθρωπιά

Κατατέθηκαν ή όχι 15.000 ευρώ στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από την Άννα Μαρία Γλύξμπουργκ;

Συναυλία για Τέμπη: «Να μεταδοθεί δωρεάν με live streaming» – Η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter