Τα καλσόν είναι ένα σταθερό αξεσουάρ κι ένας μεγάλος… πονοκέφαλος για τις γυναίκες.
Κι αυτό διότι, αν και είναι απαραίτητα, είναι πολλές φορές πολύ «ευαίσθητα» και χαλάνε εύκολα, ιδιαίτερα αν είναι πολύ λεπτά στην ύφανση.
Το κόλπο για να αντέχουν περισσότερο στη χρήση είναι… το ψυγείο!
Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η στυλίστρια Denise Caldwell, σύμφωνα με την οποία πριν μια γυναίκα φορέσει το καλσόν της, καλό θα είναι να το έχει τοποθετήσει για τουλάχιστον 12 ώρες στην κατάψυξη.
Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, υποστηρίζει, κάνουν σκληρότερες και άρα ανθεκτικότερες τις ίνες των καλσόν, βοηθώντας τον «χρόνο ζωής» τους.
Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν ξεπαγώσει πριν φορεθούν…