Ο Καμπόσος ζητά να διαγραφεί από τη ΝΔ: «Η σαπίλα του περιβάλλοντος Σημίτη έγινε Διοικούσα Ομάδα του κόμματος»

Ο Καμπόσος ζητά να διαγραφεί από τη ΝΔ: «Η σαπίλα του περιβάλλοντος Σημίτη έγινε Διοικούσα Ομάδα του κόμματος»

Την διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία ζήτησε ο πρώην δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, καθώς όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook «η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μη αιρετών στελεχών που καθορίζουν την πολιτική της δεν με εκφράζει πια».

Συγκεκριμένα το δεξιό και για δεκαετίες στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει ότι «με λύπη μου διαπιστώνω, εδώ και πολύ καιρό, ότι το κόμμα που αφιέρωσα τη ζωή μου έχει ξεστρατίσει. Δεν προστατεύει πια τις αξίες του Ελληνισμού, δεν διαφυλάσσει την μοναδικότητα της Ορθοδοξίας, δεν πιστεύει στο κύτταρο της παραδοσιακής Οικογένειας και στηρίζει κυβερνήσεις και οργανισμούς που δρουν εις βάρος του Εθνικού Συμφέροντος κάνοντας συνεχείς παραχωρήσεις σε κράτη εχθρικά προς εμάς».

Παράλληλα, σημειώνει ότι «η σαπίλα του περιβάλλοντος Σημίτη έφτασε να γίνει Διοικούσα Ομάδα του κόμματος των Νοικοκυραίων και των Πατριωτών. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μη αιρετών στελεχών που καθορίζουν την πολιτική της δεν με εκφράζει πια. Απεμπόλησε την αποστολή της να υπηρετεί τον λαό και κατάντησε προαγωγός συμφερόντων λίγων οικογενειών».

Τέλος, καταλήγει «παρακαλώ, να με διαγράψετε άμεσα από τα μητρώα μελών, αυτής της Νέας Δημοκρατίας, και από κάθε κομματική θέση που τυχόν κατείχα».

Είχε διαγραφεί από τη ΝΔ για αντισημιτικό λόγο και επέστρεψε

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 ο τότε δήμαρχος Άργους-Μυκηνών είχε διαγραφεί από την Νέα Δημοκρατία, καθώς είχε προχωρήσει σε αντισημιτικά σχόλια εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη. Στη διαγραφή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναφέρει ότι «δεν θα ανεχθώ μισαλλόδοξο λόγο από στελέχη της ΝΔ».

Στις 17 Ιουλίου του 2023 με απόφαση του πρωθυπουργού, ο Δημήτρης Καμπόσος είχε επιστρέψει στη Νέα Δημοκρατία, με τον στέλεχος της ΝΔ να αναφέρει “προχωράμε δυνατά όπως πάντα. Οδηγός μας η αγάπη όλου του λαού”.

Επίσης, σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες ο οργανωτικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας επί Αντώνη Σαμαρά προσχώρησε στη «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου, προκαλώντας έντονες παρασκηνιακές συζητήσεις για τις ζυμώσεις στη δεξιά πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης

ΕΟΠΥΥ – Απάτη μαμούθ 3,5 εκατ. ευρώ: Φαρμακοποιοί και γιατροί στα κυκλώματα – Συνελήφθησαν 16 άτομα

Παραλήρημα Άδωνη: Ύβρεις κατά Πολάκη, φωνές στον Παππά που ήταν εκτός πάνελ (Videos)

Πάρτι διαφθοράς στο «Μεταξά»: Κόλαφος το πόρισμα για τον πρώην Διοικητή – Καλείται να επιστρέψει 500.000

Στοιχεία – φωτιά της Eurostat: Η Ελλάδα τρίτη χειρότερη στην ΕΕ σε υλική και κοινωνική στέρηση

Το Documento αποκαλύπτει πώς πλαστογραφούνται τα ποινικά μητρώα – Από 10.000 έως 30.000 ευρώ η τιμή

Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει στον Πολάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter