Ο καιρός των εκλογών: Νέα άνοδος θερμοκρασίας ως 39β. Κελσίου και άνεμοι ως 6 μποφόρ

Ξεπέρασε τους 38oC η μέγιστη θερμοκρασία το Σάββατο 06/07/2019, με την υψηλότερη τιμή της (38.3oC) να την παίρνει στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr που κατέγραψαν τις υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες.

Υψηλές θερμοκρασίες, μέτριοι έως ισχυροί βόρειοι άνεμοι στα πελάγη και περιορισμένη αστάθεια θα είναι τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού και για σήμερα Κυριακή 7 Ιουλίου.

Αναλυτικότερα, την Κυριακή 07/07 τα διάφορα φαινόμενα όπως τοπικές βροχές και καταιγίδες θα είναι λίγα και τοπικά, κατά κύριο λόγο στην Πελοπόννησο και την Κεντρική Στερεά. 

Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο σε σχέση με χθες Σάββατο και θα φτάσει, κατά τόπους, τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά, τους 35o C στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τους 33o C στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι βόρειοι άνεμοι στα πελάγη δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα και θα φτάνουν τα 4 και τοπικά 5 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 5 και τοπικά 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Ετικέτες