Ο κ. Χρυσοχοΐδης βλέπει Ελλάδα «ευημερούσα και ασφαλή»!

Το «έτσι είναι αν έτσι νομίζετε »μπορεί να μην ισχύει ακριβώς για τους πολιτικούς αφού άλλοι μπορούν να ωραιοποιούν την εικόνα και στον ίδιο τους τον εαυτό και άλλοι απλά να γνωρίζουν την αλήθεια αλλά απλά να μην μπορούν να την πουν.

Έτσι λοιπόν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είδε μια ασφαλή και ευημερούσα Ελλάδα κατά τις εκδηλώσεις στην Παναγία Σουμελά, στην Καστανιά Ημαθίας.

«Η Ελλάδα σήμερα είναι μία χώρα ασφαλής και ευημερούσα», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Μπορεί και να μην ήθελε να τους κακοκαρδίσει αφού όπως είπε «σήμερα γιορτάζουν όλοι οι Έλληνες, ο παγκόσμιος ελληνισμός, σε όλη την οικουμένη, την Παναγία και ταυτόχρονα όλοι οι Έλληνες πανηγυρίζουν αυτήν την τόσο μεγάλη γιορτή».

Λίγο υπερβολικό αφού την Παναγία δεν την έχουν οι Έλληνες ως αποκλειστικότητα αλλά φανταζόμαστε πως ανήκει σε όλους τους Χριστιανούς ανεξαρτήτως Ορθοδοξίας!

Αλλά σύμφωνα με τον κύριο Χρυσοχοΐδη «η Ελλάδα σήμερα είναι μία χώρα ασφαλής, ευημερούσα, μία χώρα που παλεύει καθημερινά να είναι απολύτως ειρηνική, δημοκρατική φιλελεύθερη σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά ασταθές σε ένα περιβάλλον που έχει τόσα πολλά προβλήματα και πολέμους»

Βεβαίως -προφανώς- ο κ. υπουργός να μην έχει ακούσει για κάποιο σκάνδαλο παρακολουθήσεων, για υποχώρηση της Ελευθερίας του Τύπου και της δημοκρατίας, για κάποια προβλήματα στη Δικαιοσύνη και ότι μας έχει βγάλει στη σέντρα το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όχι μόνον.

Ούτε μάλλον ξέρει πως οι Έλληνες δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα… Μπορεί να μην ξέρει και για τη διάλυση του ΕΣΥ ή της Παιδείας…

Καλά μην του πείτε πως κάηκε η μισή Αττική…

Μπορεί να μην το ξέρει!

 

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός ακόμα και ανήμερα της Παναγίας εργαλειοποιεί τα πάντα

Προκλητικός Μητσοτάκης πάνω στα καμμένα: «Λίγοι πολίτες επλήγησαν»

Έκθετη η κυβέρνηση Μητσοτάκη: Μιλούν για… «επιτυχία» ενώ η φωτιά από τον Βαρνάβα έφτασε στο Χαλάνδρι

Όταν ο Κικίλιας διαβεβαίωνε πως προτεραιότητα είναι η Αττική λόγω υψηλής επικινδυνότητας

Φωτιά στην Αττική: Στον… «πλανήτη Κικίλια» όλα λειτούργησαν σωστά (Video)