Ο Ιάκωβος Μολυμπάκης στο Ραμόν

Η παράσταση «Εμετός στο κόρνερ» του Ιάκωβου Μολυμπάκη που πήρε το πρώτο βραβείο στο Φεστιβάλ Σκηνοθεσίας της «μικρής ακαδημίας» και του Tempus Verum, έρχεται την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 21.30 στο Ραμόν.

Με αφορμή τα έβδομα γενέθλια του μαγαζιού στο οποίο χτίστηκε μια φιλία ζωής με τον σκηνοθέτη, μουσικό και ηθοποιό Ιάκωβο Μολυμπάκη, το Ραμόν στο Παγκράτι μετατρέπεται σε θέατρο της μιας βραδιάς και μας περιμένει. Ο δημιουργός, τον οποίο γνώρισαν οι περισσότεροι μέσω της «Αγορομάνας», παρουσιάζει μια παράσταση για την ερωτική απογοήτευση, που ακροβατεί μεταξύ stand up, μαύρης κωμωδίας και in-your-face θεάτρου. Ενα one man show που παρουσιάζει μεταξύ άλλων τον τρόπο που βιώνει ένας άντρας τον έρωτα χωρίς ανταπόκριση, την επιθυμία και την αγάπη. Ίσως όλα αυτά να ακούγονται κλισέ, ωστόσο ο τρόπος με τον οποίο τα προσεγγίζει και τα αποδίδει ο σκηνοθέτης ανατρέπουν τις όποιες προκαταλήψεις μπορεί να έχει κανείς ακούγοντας τις λέξεις αυτές.

Επί σκηνής ένας dj, μια οθόνη τηλεόρασης και ο Ιάκωβος Μολυμπάκης. Και ξαφνικά από το ιστορικό συνομιλιών του ζευγαριού και την συναισθηματική συντριβή του πρωταγωνιστή στην παράσταση παρεισφρέει… ο Ρόκι Μπαλμπόα δημιουργώντας ένα εναλλακτικό οργισμένο σενάριο.

Όσοι δεν πρόλαβαν λοιπόν να την δουν, έχουν ακόμα μια ευκαιρία να συγκινηθούν χαμογελώντας, την Τρίτη 26 Μαρτίου στο Ραμόν.

INFO
Σπύρου Μερκούρη 22Α, Παγκράτι. Είσοδος 9 ευρώ (ανέργων 5 ευρώ). Τηλέφωνο κρατήσεων: 215 5556440