O Gus G. είναι ο special guest του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Release Athens

Ο πρώην κιθαρίστας του Ozzy και ιδρυτής των Firewind, Gus G. θα εμφανιστεί το Σάββατο 29 Ιουνίου έχοντας στον πλευρό του τον τραγουδιστή Ronnie Romero.

Μάρτυρες μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνύπαρξης θα γίνουν όσοι το Σάββατο 29 Ιουνίου βρεθούν στην Πλατεία Νερού, στην πέμπτη ημέρα του φετινού Release Athens, καθώς πριν από τον σπουδαίο Βασίλη Παπανωνσταντίνου θα εμφανιστεί ο βιρτουόζος Έλληνας κιθαρίστας Gus G. μαζί με τον Ronnie Romero, ο οποίος από το 2015 έως το 2023 διατέλεσε τραγουδιστής των Rainbow. Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες θα είναι οι special guests του εμβληματικού Έλληνα ερμηνευτή, ο οποίος μετράει περισσότερα από 50 χρόνια σταθερής παρουσίας στη δισκογραφία και ετοιμάζεται για μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της πλούσιας καριέρας του.

Ο Gus G. δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ιδρυτής των Firewind και γνωστός από την θητεία του ως βασικός κιθαρίστας πλάι σε μεγαθήρια, όπως ο Ozzy Osbourne, θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους και πλέον καταξιωμένους βιρτουόζους του σύγχρονου metal.

Έχοντας κυκλοφορήσει πρόσφατα το νέο album των Firewind με τίτλο «Stand United», ο Gus G. θα ανέβει στη σκηνή της Πλατείας Νερού με ένα group μουσικών στο οποίο θα συμμετέχει ο σπουδαίος Ronnie Romero, επιλογή του θρυλικού Ritchie Blackmore για τη θέση του τραγουδιστή των Rainbow από το 2015. Αυτό σημαίνει πως, μεταξύ άλλων κομματιών, θα ακουστούν και τραγούδια της αγαπημένης μπάντας!


INFO
Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται προς 20€ και για περιορισμένο αριθμό μέσω του release athens και του δικτύου της more.com. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.