Ο Γιώργος Παπανδρέου «δείχνει» τον Χάρη Δούκα- Τι λέει στο Documento το επιτελείο Δούκα για το «Πάμε Γιώργο για την Αλλαγή»

Παρέμβαση με την οποία “εκπέμπει” ότι τάσσεται υπέρ της υποψηφιότητας του Χάρη Δούκα, χωρίς να τον κατονομάζει, για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου. Λίγες ώρες πριν από την προσφυγή στις κάλπες του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και Χάρη Δούκα, ο Γιώργος Παπανδρέου καλεί τους πολίτες σε μαζική συμμετοχή, σημειώνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής». Καθώς το μότο της καμπάνιας του Χάρη Δούκα είναι “στασιμότητα ή αλλαγή” , με τον δήμαρχο Αθηναίων να προτάσσει την αλλαγή ηγεσίας, είναι εμφανές ότι η λεκτική επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου δεν θεωρείται τυχαία.

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου:

«Η Συμμετοχή μας, Αφετηρία Μάχης για Προοδευτική Διέξοδο
Με τη συμμετοχή μας αύριο, παίρνουμε θέση.
Ψηφίζουμε για ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ, για μια δυνατή Προοδευτική Παράταξη.
Μπροστά μας έχουμε μεγάλες προκλήσεις. Μπορούμε να τις κερδίσουμε.
Το αύριο της Ελλάδας είναι στα χέρια μας. Ένα διαφορετικό μέλλον, καλύτερο για όλους.
Με τη δική μας μαζική παρουσία στις κάλπες ανοίγουμε τον δρόμο της προόδου.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η απάντηση στη συντήρηση.
Γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη Αλλαγής.
Η μάχη για την Προοδευτική Παράταξη είναι μάχη για τη Δημοκρατία.
Το μέλλον μας είναι σήμερα στα χέρια των προοδευτικών πολιτών.
Έχουμε επιλογή.
Ας την κάνουμε πράξη»

Σε ερώτηση του Documento προς το επιτελείο του Χάρη Δούκα για το αν υπήρξε επικοινωνία Χάρη Δούκα με τον Γιώργο Παπανδρέου, η απάντηση ήταν: “Ναι. Επικοινώνησαν τηλεφωνικά ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Χάρης Δούκας. Μάλιστα, ο Γιώργος Παπανδρέου ενέκρινε να αναρτηθεί το post του Χάρη Δούκα με τη φράση “Γιώργο, πάμε για την αλλαγή”.

Η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ Χάρη Δούκα και Γιώργου Παπανδρέου έγινε μέσω μηνυμάτων sms, διευκρινίζουν από το επιτελείο του χάρη Δούκα.

Λίγο μετά την ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου στους προσωπικούς του λογαριασμούς το μεσημέρι του Σαββάτου (12.10.2024) , ο Χάρης Δούκας ανάρτησε στο fb και στο Χ εν είδει συνθήματος την παρότρυνση “Γιώργο, πάμε για την Αλλαγή!”.
Παράλληλα, αναφέροντας το όνομα του Χάρη Δούκα η Νάντια Γιαννακοπούλου κάλεσε σε υπερψήφισή του στις εκλογές του β΄γύρου.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου η οποία ήδη είχε κάνει παρέμβαση με κάλεσμα για μαζική συμμετοχής κόσμου για να εκλέξουν πρόεδρο που θα φέρει αλλαγή, “δείχνοντας” τον δήμαρχο Αθηναίων ως επιλογή. Επανήλθε το Σάββατο, και έδωσε ευθέως πλέον “γραμμή” για τον Χάρη Δούκα στις εκλογές του β΄γύρου. Ανάρτησε στο fb φωτογραφία/σκίτσο του Χάρη Δούκα με τη φράση Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου ψηφίσουμε για την Αλλαγή.

Διαβάστε επίσης

Καρυστιανού στη συναυλία για τα Τέμπη: «Αυτό που σκότωσε τα παιδιά μας παραμένει ελεύθερο» (Video) 

Νόμπελ ανοησίας 

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έγραψε τραγούδι και το αφιέρωσε στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών – Ανατριχίλα στο Καλλιμάρμαρο (Video) 

Το χρυσό περίπτερο της Μενδώνη στη ΔΕΘ – Αυτή την Κυριακή στο Documento 

Τέμπη: Τα συγκλονιστικά μηνύματα της συναυλίας- «Τι θα έλεγαν αν στο τρένο ήταν τα παιδιά τους; – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας» (Photos)