Ο Γιώργος Παπαδάκης απαντά στους Droulias Brothers για την αισχρή μαντινάδα: «Αν είναι αδελφός σας ο Κασιδιάρης, να τον χαίρεστε» (Video)

Ο Γιώργος Παπαδάκης απαντά στους Droulias Brothers για την αισχρή μαντινάδα: «Αν είναι αδελφός σας ο Κασιδιάρης, να τον χαίρεστε» (Video)

Σάλο προκάλεσε η αισχρή μαντινάδα των «Droulias Brothers» στον καταδικασμένο σε 13 χρόνια φυλάκιση για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονται.

Η μαντινάδα που έκανε ταχύτατα τον γύρο των social media, αναφερόταν στο σκηνικό που είχε λάβει χώρα στο «Καλημέρα Ελλάδα» πριν από χρόνια, ανάμεσα στον ίδιο τον Κασιδιάρη και τη Λιάνα Κανέλλη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Γιώργου Παπαδάκη.

Διαβάστε επίσης: Η αισχρή μαντινάδα των «Droulias Brothers» στον καταδικασμένο Κασιδιάρη (Video)

«Ηλία αδερφέ μου, λάθος κεφάλι χτύπησες. Ηλία αδελφέ μου, έπρεπε να τις έριχνες στον γερο-Παπαδάκη», ακούγεται να λέει ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Ο ίδιος μιλώντας στον Alpha, ζήτησε συγγνώμη στον Γιώργο Παπαδάκη αλλά μόνο για τον χαρακτηρισμό «γέρος», ενώ επέμεινε ότι πρόκειται για χιούμορ.  Μάλιστα, έκανε μια ανάρτηση στην οποία έκανε λόγο για λαϊκά δικαστήρια και δικαστές στα πάνελ, για χούντα αλλά και λογοκρισία στις μαντινάδες.

 

Από την πλευρά του ο Γιώργος Παπαδάκης, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και ανέφερε: «Είναι μία ενέργεια που δεν θέλω να τη χαρακτηρίσω, είναι και ποινικά κολάσιμη. Προτρέπει σε βία. Στον φασισμό δεν απαντάω. Είναι τέχνη ο φασισμός αδέρφια Δρούλια; Εγώ άλλα πράγματα ξέρω για την ελευθερία στην τέχνη και διαφορετικά εισπράττω τα μηνύματα.

Εσείς φαίνεται στον αδερφό σας, γιατί έτσι τον χαρακτηρίσατε, που έχει καταδικαστεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, τι να πω, αν έχετε αδελφική σχέση, να τη χαίρεστε. Στον φασισμό δεν απαντάω», είπε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Αυτό το βίντεο, κυκλοφόρησε και υπάρχουν σχόλια “καλά τα είπες αδερφέ και καλά να του κάνουν” κλπ κλπ. Αν ένας παλαβός, βλέποντάς το, πει ότι αν τον δω στον δρόμο θα τον κοπανήσω στο κεφάλι…», πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Διαβάστε επίσης:

FT: Απόρρητη έκθεση καταγράφει επιθέσεις του IDF σε κυανόκρανους του ΟΗΕ – «Χρησιμοποιήθηκε ακόμη και λευκός φώσφορος»

28η Οκτωβρίου 1940: Ο Μεταξάς, η 4η Αυγούστου και το «ΟΧΙ» του 1940 μέσα από τις σελίδες του Βιβλίου Ιστορίας της ΣΤ΄ Δημοτικού

ΠΑΣΟΚ: Κοινοβουλευτικό τεστ σύγκρουσης Ανδρουλάκη – Μητσοτάκη υπό το φόβο του θολού στίγματος

ΛεΜπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έγραψαν ιστορία: Πρώτη φορά πατέρας και γιος έπαιξαν μαζί σε ματς του NBA (Video)

Κύρτσος για την επίσκεψη Σταϊκούρα στον Άρειο Πάγο: «Είναι σαν να προεξοφλεί νέα καταστροφή τύπου Τεμπών»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter