Ο γαλλικός Τύπος αποχαιρετά τον Αλέν Ντελόν: «Η ομορφιά του διαβόλου»

Ο γαλλικός Τύπος αποχαιρετά τον Αλέν Ντελόν: «Η ομορφιά του διαβόλου»

Στην Γαλλία η L’Humanité κυκλοφόρησε με ολοσέλιδη φωτογραφία του Αλέν Ντελόν στο εξώφυλλο υπό τον τίτλο: «Αλέν Ντελόν 1935- 2024: Η ομορφιά του διαβόλου». Με αντίστοιχα εξώφυλλα κυκλοφόρησαν η άλλη αριστερή εφημερίδα της Γαλλίας η Liberation, με τίτλο: «Ντελόν Plein Sommeil (Πλήρης ύπνος)»,  λογοπαίγνιο με την ταινία Plein Soleil  και η δεξιά Le Figaro με ολοσέλιδη φωτογραφία του εκλιπόντος ηθοποιού και τίτλο: «Ο τελευταίος Σαμουράϊ».

Στην Βρετανία ο Guardian κυκλοφορεί με τίτλο: «Ο Μπλίνκεν προσέρχεται στις συνομιλίες τελευταίας ευκαιρίας για την συμφωνία εκεχειρίας στην Γάζα», ενώ η συντηρητική Daily Mail κυκλοφορεί με τίτλο: «Ο Στάρμερ κατηγορείται ότι ατονεί την στήριξη προς την Ουκρανία». Ο Independent κυκλοφορεί με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τα σχολεία στην Αγγλία με τίτλο: «Αποκάλυψη: Απαγορεύτηκαν τα ΛΟΑΤΚΙ+ βιβλία στα σχολεία του Ηνωμένου Βασιλείου», στο άρθρο του αναφέρει ότι η κίνηση αυτή «γυρνάει τον κόσμο πίσω στην εποχή των προκαταλήψεων» και ότι φέρνει τον πόλεμο της κουλτούρας (culture war) από τις ΗΠΑ στην Βρετανία.

Στις ΗΠΑ, στην Washington Post διαβάζουμε: «Οι άμαχοι στην Ρωσία αναμένουν γεμάτοι ένταση», το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι ανταπόκριση από την πόλη Σούντζα που κατέλαβαν οι ουκρανικές δυνάμεις με την εισβολή τους στην Ρωσία και περιγράφει την αβεβαιότητα που αισθάνονται οι κάτοικοι της για το μέλλον. Η Wall Street Journal εστιάζει στις προεδρικές εκλογές που έρχονται και στον ρόλο της Χάρις, σε άρθρο με τίτλο: «Η κάποτε ιδιαίτερα προσεκτική Χάρις είναι πλέον η κινητήρια δύναμη των Δημοκρατικών». Η USA Today κι αυτή εστιάζει στην υποψήφια των Δημοκρατικών με χτύπημα στο πρωτοσέλιδο: «Η Χάρις φαίνεται ότι διατηρεί το ρεύμα της» με την εφημερίδα να εξηγεί ότι Η αποστολή της αυτή την εβδομάδα είναι μια: Να ξαναγνωριστεί με τους ψηφοφόρους».

Στην Ιταλία η Corriere Della Sera κυκλοφορεί με τίτλο: «Η Μελόνι επιτίθεται: Λάσπη και θεωρίες συνωμοσίας για την αδερφή μου». Η εφημερίδα φιλοξενεί την απάντηση της Μελόνι σε δημοσιεύματα που κατηγορούν την αδερφή της ιταλίδες πρωθυπουργού για ρουσφέτια.

«Πόσο είναι το “πολύ”, κύριε Μητσοτάκη;»

Καιρός: Απότομη αλλαγή με βροχές, καταιγίδες και κεραυνούς – Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα

Πυρκαγιά στην Αττική: Ψάχνουν ακόμη να βρουν το «επιτελικό κράτος»

Χαλκιδική: Ο «Ρώσος» και η συμμορία του «Τάκι» – Τα σενάρια για τους πυροβολισμούς σε γνωστό beach bar (Video)

ΑΑΔΕ, ώρα για επανασχεδιασμό;

Απόψε η πανσέληνος Αυγούστου: Γιατί ονομάζεται «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»

Με πύρινες μπούρδες δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα

Το κουίζ του Παύλου Πολάκη: «Περιμένω απαντήσεις μέχρι τις 12»

Τήλος: 50 ημερών προσφυγόπουλο ήταν τρεις ημέρες αποκλεισμένο στο βουνό – Η συγκλονιστική διάσωση του Ιωνά (Photos-Video)

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter