Ο Δημοσιογράφος του in.gr Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος που στο παρελθόν είχε αποκαλέσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Γκούφι» και είχε προτείνει να τον κρύβουν, επανέρχεται και αμφισβητεί τις ικανότητες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Γράφει, συγκεκριμένα, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος, μεταξύ άλλων,: «Ο Τσίπρας δεν είναι ούτε φελλός ούτε άχρηστος, γιατί δεν θα είχε μείνει 4,5 χρόνια στην εξουσία, ούτε θα είχε κερδίσει δύο εκλογές. Και ξέρει από τακτική και κατορθώνει να είναι μερικές κινήσεις μπροστά από τους αντιπάλους του. Και βάζει λιγότερες τρικλοποδιές στον εαυτό του από ό,τι ο Κυριάκος Μητσοτάκης».
Η αποστροφή αυτή δημιουργεί ιδιαίτερη αίσθηση, λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές, αν και παραμένει ενταγμένη σε ένα κείμενο-επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και κατά του πρωθυπουργού προσωπικά, πολύ δε περισσότερο, όταν το συγκεκριμένο άρθρο έρχεται λίγες μέρες μετά από άρθρο του Αντώνη Καρακούση, ο οποίος επίσης επεσήμανε πρόβλημα στον αρχηγό της ΝΔ.
Και βεβαίως, το καίριο ερώτημα είναι αν πρόκειται για προσωπικές απόψεις ή αν πρόκειται για εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος προετοιμάζεται για την επόμενη ημέρα στη Νέα Δημοκρατία…
Αναλυτικότερα, ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος έγραψε στο in.gr:
Από την πλευρά του, μόλις προχθές ο Αντώνης Καρακούσης, διευθυντής του Βήματος, πήρε σαφείς αποστάσεις επισημαίνοντας πως «το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανώς πάσχει», σημειώνοντας μάλιστα τα διαφορετικά αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων».
Στο άρθρο αυτό μάλιστα ο Αντώνης Καρακούσης σημείωνε το πρόβλημα στην επικοινωνία αλλά και στον αρχηγό:
«Το στρατήγημα μοιάζει να έχει χαθεί, το στράτευμα είναι ασυντόνιστο, οι δυνάμεις κατακερματισμένες, πνιγμένες στις πολλές προσωπικές φιλοδοξίες και το μήνυμα, παρότι πολιτικά καθαρό, κοινωνικά είναι θολό, στηριγμένο μόνο στην προσδοκία και στην προοπτική της εξουσίας.
Όσο περνούν οι μέρες, όμως, δείχνει πως δεν αρκεί και σίγουρα δεν συγκινεί όσο χρειάζεται για να βγουν οι υπερασπιστές στον δρόμο, να μεταφέρουν, να μεταδώσουν και να πείσουν τους ψηφοφόρους για την αναγκαιότητα της δικής τους επικράτησης. Και ο αρχηγός, επίσης, με τις βεβαιότητές του μάλλον παρασύρεται σε προγραμματικές υπερβολές, προσφέροντας ευκαιρίες στρεβλωτικής προπαγάνδας στους αντιπάλους του».