Ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα, σοκαριστικός τραυματισμός του Βέρχουλστ

Ο Αστέρας νίκησε 1-0 τον Απόλλωνα, σοκαριστικός τραυματισμός του Βέρχουλστ

Με γκολ του Χοσέ Λούις Βαλιέντε στο 88’ ο Αστέρας κατέβαλε την αντίσταση του Απόλλωνα, επικρατώντας με 1-0 και έπιασε τον ΟΦΗ στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Το ματς της Τρίπολης σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό του Νταβίνο Βέρχουλστ, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Στο πρώτο μέρος η «ελαφρά ταξιαρχία» πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασε τέσσερις ευκαιρίες με τον Παμλίδη (10’, 27’, 41’ και 43’), ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Σίτο (21’) και Μπαράλες (42’).

Στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας πάτησε γκάζι, είχε δύο δοκάρια με τους Κρέσπι (46’), Σίτο (54’) και μία κλασική χαμένη ευκαιρία με τον Σόνι (47’).

Σοκαριστικές στιγμές διαδραματίστηκαν στο ματς γύρω στο 57’. Σε μια ανύποπτη φάση, ο Βέρχουλστ προσπάθησε να μπλοκάρει την μπάλα στον αέρα και ο Σίτο τον βρήκε άθελά του, αλλά χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Παρόλα αυτά, ο Βέλγος τερματοφύλακας σωριάστηκε στο έδαφος, με τους ποδοσφαιριστές να τρέχουν άμεσα πάνω του και να καλούν τα ιατρικά επιτελεία να μπουν γρήγορα μέσα.

Ο Βέρχουλστ είχε χτυπήσει και νωρίτερα στο κεφάλι σε μια φάση με τον Κρέσπι, είχε βρεθεί για αρκετά λεπτά στο έδαφος, αλλά έδειξε να είναι καλά και συνέχισε να αγωνίζεται. Λίγη ώρα αργότερα

σωριάστηκε στο έδαφος και έγινε αλλαγή. Αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Τρίπολης.

Στο 86’ ο Καπίγια έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκανε στο 88’ με πλασέ ο Βαλιέντε (1-0).

Ο Π. Τσαγκαράκης έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ριέρα, Μουνάφο, Παπαδόπουλο, Αλβες, Σίγκνεβιτς, Λισγάρα, Γιαννιώτα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Αλβάρες, Χριστόπουλος, Καστάνιο, Μουνάφο (74’ Ιγκλέσιας), Κανελλόπουλος (46’ Κρέσπι), Σίτο (74’ Καπίγια), Ριέρα (46’ Βαλιέντε), Σόνι (94’ Μπενίτο), Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ (60’ Κότσαρης), Ντεντάκης, Τουτουαρίμα, Ρόγκνε, Μπρούνο Άλβες (46’ Τσιλούλης), Φατιόν, Κάστρο, Γιακιμόφσκι, Παμλίδης (84’ Γιαννιώτας), Παπαγεωργίου (68’ Λισγάρας), Σίγκνεβιτς.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter