O Άρης για τον Ιωαννίδη: «Πού πας, μέγιστε ξανθέ;»

O Άρης για τον Ιωαννίδη: «Πού πας, μέγιστε ξανθέ;»

Σπαρακτικός είναι ο αποχαιρετισμός της ΚΑΕ Άρης προς τον Γιάννη Ιωαννίδη. Ο Άρης ήταν η ομάδα της καρδιάς του πολυνίκη προπονητή, ο οποίος φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αριθμό 5 επί σειρά ετών, πριν αναλάβει τα ηνία από τον πάγκο και δημιουργήσει τη θρυλική «δυναστεία» τη δεκαετία του ’80.

Ακολουθεί το κείμενο της ανάρτησης του Άρη:

«Πού πας, «Ξανθέ»; Εσύ που έκανες τον ΑΡΗ Αυτοκράτορα;

Ανίκητο;

Πώς να καλύψουμε τέτοιο κενό;

Πού πας, Γιάννη Ιωαννίδη;

Πώς θα είναι ίδιος ο ΑΡΗΣ χωρίς εσένα στη ζωή;

Σήμερα δε θρηνούμε απλά την απώλεια ενός μέλους της οικογένειας του ΑΡΗ. Σήμερα θρηνούμε την απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ. Ο ΑΡΗΣ δε θα ήταν αυτός που είναι χωρίς εσένα. Ο ΑΡΗΣ δεν είναι και δε θα είναι αυτός που είναι χωρίς εσένα.

Αλλά μην ανησυχείς… Η παρακαταθήκη που άφησες θα είναι ζωντανή στους αιώνες των αιώνων. Ο ΑΡΗΣ που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλης της Ελλάδας, ο ΑΡΗΣ που ένωσε όλη την Ελλάδα, ο ΑΡΗΣ που έκλεινε μαγαζιά, κινηματογράφους και θέατρα απ’ άκρη σ’ άκρη της χώρας κάθε Πέμπτη, είναι ο δικός σου ΑΡΗΣ. Το δικό σου δημιούργημα.

Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου, μέγιστε. Η «Dream Team» ΑΡΗ Παραδείσου βρήκε τον ιδανικό κόουτς. Κι εκεί, «γκάζια» θα τους βάζεις… Γιατί η νίκη ήταν, είναι και θα είναι συνώνυμό σου…»

Το κατευόδιο του Ολυμπιακού ήταν πιο σύντομο: «”Και όταν έρθει η στιγμή να αφήσεις το Λιμάνι, θα σε αγαπάμε μια ζωή Ιωαννίδη Γιάννη…”, του τραγουδούσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Πλέον, θα σε αγαπάμε ως την αιωνιότητα κόουτς. Καλό ταξίδι…». Με τους “ερυθρόλευκους”, o Ιωαννίδης κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Ολυμπιακού θα αγωνιστεί με πένθος στη φανέλα στο ντέρμπι της Παρασκευής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της Euroleague.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter