Ο Αντώναρος μιλάει για τον Μητσοτάκη και την «παρεούλα των άχρηστων και άριστων»

Ο Αντώναρος μιλάει για τον Μητσοτάκη και την «παρεούλα των άχρηστων και άριστων»

Τον λόγο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη «αναλύει» ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός αποφεύγει να μιλήσει για τους καθημερινά, 100 και πλέον νεκρούς από την πανδημία.

Αντίθετα μιλάει για θέματα που δεν αφορούν καθόλου τον μέσο Έλληνα, όπως για funds και δήθεν οικονομικά στοιχεία που -όπως λέει- είναι απόλυτα αναντίστοιχα με την καθημερινότητα του πολίτη.

Σημειώνει μάλιστα πως ο Μητσοτάκης και «η παρεούλα των αχρήστων άριστών του στο Μαξίμου δεν ήθελαν και δεν θέλουν να “ξοδέψουν” λεφτά για την υγεία του μέσου Έλληνα»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου

Τον ακούσατε να μιλήσει για την πανδημία; ΟΧΙ. Αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Λες και το θέμα δεν υπάρχει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Λες και οι 100+νεκροί κάθε μέρα δεν τον αφορούν. Τους αγνοεί.
Δεν θέλει να μπει στο κάδρο. Προτιμάει να μιλάει για funds (που δεν ενδιαφέρουν 99% των Ελλήνων και δρουν συχνά ανεξέλεγκτα και ληστρικα) και δήθεν οικονομικά στοιχεία που είναι απόλυτα αναντίστοιχα με την καθημερινότητα τοιυ μέσου πολίτη.
Αλλά η κοινωνία ξέρει ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ για να μειώσει το ασύλληπτο θανατικό. Γιατί ο Μητσοτάκης κι η παρεούλα των αχρήστων άριστων του στο Μαξίμου δεν ήθελαν και δεν θέλουν να “ξοδέψουν” λεφτά για την υγεία του μέσου Έλληνα.
Αυτή είναι η απλή αλήθεια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter