Ο Αλέξης Πατέλης δηλώνει υπέρ του γάμου των gay στην Ελλάδα – Την ακροδεξιά της ΝΔ τη ρώτησε;

Ο Αλέξης Πατέλης δηλώνει υπέρ του γάμου των gay στην Ελλάδα – Την ακροδεξιά της ΝΔ τη ρώτησε;

Συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Πατέλης στο Πρωινό του ANT1 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον σύντροφο του.

Ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού υποστήριξε με θέρμη το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και αποκάλυψε πως έχει παντρευτεί τον σύντροφο του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ επιθυμεί να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο στην Ελλάδα. Επίσης, παρότρυνε να αποδεχτούν όλοι οι άνθρωποι την σεξουαλικότητα τους γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να γίνουν ευτυχισμένοι.

Είναι παρήγορο και καλοδεχούμενο το γεγονός πως ένας άνθρωπος προσκείμενος στον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία έχει τόσο σύγχρονες απόψεις που επιτέλους ξεφεύγουν από το συντηρητικό προφίλ της παράταξης. Αρκεί, βέβαια όλο αυτό να μην είναι ένα ακόμα επικοινωνιακό παιχνίδι της κυβέρνησης προς άγρα ψήφων γιατί όταν έχεις υπουργοποιήσει Γεωργιάδη, Πλεύρη και Βορίδη δεν σε παίρνει να πουλάς αλληλέγγυα συνθήματα στο μπαλκόνι. Όταν αθωώνονται οι αστυνομικοί που ξυλοκόπησαν τον Ζακ Κωστόπουλο και ο υπουργός σου χαίρεται τότε, κάτι βαθιά σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Νέας Δημοκρατίας.

Με ενδιαφέρον περιμένουμε τις αντιδράσεις των δεξιών υπουργών της κυβέρνησης Μητσοτάκη μετά την ενδιαφέρουσα τοποθέτηση του Αλέξη Πατέλη. Τελικά, η Νέα Δημοκρατία είναι υπέρ ή όχι του γάμου των γκέι στην Ελλάδα;

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter