Ο Αλέν Ντελόν ήθελε να σκοτώσουν τον σκύλο του και να τον θάψουν μαζί του! – Η οικογένεια του αρνήθηκε να το κάνει

Η επιθυμία του αείμνηστου Γάλλου ηθοποιού Αλέν Ντελόν, να κάνουν ευθανασία στον σκύλο του και να ταφούν μαζί, απορρίφθηκε από τα παιδιά του μετά από μια κατακραυγή από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων.

Ο ηθοποιός, ο οποίος πέθανε στα 88 του την Κυριακή, είχε πει ότι ευχόταν το ζώο, ένα 10χρονο βελγικό μαλινουά που ονομάζεται Λουμπό, να «κοιμηθεί» στην αγκαλιά του στον τάφο του στο νεκροταφείο του σπιτιού του στο χωριό Ντουσί.

Την Τρίτη, αφού φιλόζωοι εξέφρασαν διαμαρτυρίες για την προοπτική ενός υγιούς ζώου που θα σκοτωθεί και προσφέρθηκαν να βρουν ένα νέο σπίτι στον σκύλο, ανακοινώθηκε ότι ο Λουμπό θα ζήσει.

Εκπρόσωπος της κόρης του Ντελόν, Ανούσκα, επιβεβαίωσε ότι η οικογένεια θα κρατούσε το σκυλί.

Πολλές φιλοζωικές οργανώσεις είχαν εκφράσει ανησυχία για τη δεδηλωμένη επιθυμία του Ντελόν. Δεν υπάρχει νόμος στη Γαλλία που να εμποδίζει τους ιδιοκτήτες να κάνουν ευθανασία στα ζώα τους, αλλά εναπόκειται στους μεμονωμένους κτηνίατρους να αποφασίσουν εάν θα πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

Την Κυριακή, σε μια σπάνια επίδειξη ενότητας, τα τρία παιδιά του, ο Αντονι, η Ανούσκα, και ο Αλέν-Φαμπιέν ανακοίνωσαν ότι ο πατέρας τους πέθανε ειρηνικά. Στην ανακοίνωση αναφερόταν και ο Λουμπό, που υιοθετήθηκε από ένα καταφύγιο από τον Ντελόν το 2014, ως μέλος της οικογένειας.

Ο Αλέν Ντελόν είχε δηλώσει σε συνέντευξη το 2018 ότι «Είναι ο σκύλος του τέλους της ζωής μου… Τον αγαπώ σαν παιδί». Και είχε προσθέσει: «Αν πεθάνω πριν από αυτόν, θα ζητήσω από τον κτηνίατρο να μας πάρει μαζί. Θα τον κοιμίσει στην αγκαλιά μου.

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στη Σικελία: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που βυθίζεται το γιοτ – Εξαφανίστηκε σε 60 δευτερόλεπτα

Συνάντηση Μπλίνκεν με Σίσι για την κατάπαυση πυρός στη Γάζα – «Να είναι αρχή αναγνώρισης του παλαιστινιακού κράτους»

Ουκρανία: Και με τη βούλα του κοινοβουλίου η ρήξη με το Πατριαρχείο Μόσχας – «Να μπουν οι ενορίες στην Ορθόδοξη Εκκλησία»

Ετικέτες