Ο Άδωνης τους περιγελούσε αλλά τώρα Καραμανλής και Σαμαράς είναι άξιοι για Πρόεδροι της Δημοκρατίας! (Video)

Ο Άδωνης τους περιγελούσε αλλά τώρα Καραμανλής και Σαμαράς είναι άξιοι για Πρόεδροι της Δημοκρατίας! (Video)

Στο νέο θέμα που έχει ανοίξει, την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας σήμερα στο ΣΚΑΪ.

Και η συζήτηση αυτή ξεκίνησε αφού πολλοί στο γαλάζιο στρατόπεδο κυρίως από την ακροδεξιά (και όχι μόνον) πτέρυγα αμφισβητούν την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια δεύτερη θητεία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου προκρίνοντας άτομο της γαλάζιας παράταξης.

Μιλώντας γι αυτό ο Άδωνης Γεωργιάδης αν και είπε ότι δεν είναι της παρούσης, αναρωτήθηκε αν υπάρχει άνθρωπος που θα θεωρούσε ότι δεν είναι άξιοι ο Κώστας Καραμανλής ή ο Αντώνης Σαμαράς για Πρόεδροι της Δημοκρατίας.

«Προφανώς» και είναι απάντησε μόνος του και διερωτήθηκε αν υπάρχει άνθρωπος στη Νέα Δημοκρατία που δεν το πιστεύει.

Σημείωσε επίσης πως θα πάει το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας 1η Ιουλίου στο Πολεμικό Μουσείο όπου και οι δύο θα μιλήσουν με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή».

Ο ίδιος δηλώνει μάλιστα τόσο φανατικός που όπως λέει θα πλήρωνε και εισιτήριο για να τους ακούσει…

Αλλά για να ισορροπήσει κιόλας -αφού προφανώς αλληθωρίζει από τον νεομητσοτακισμό-, λέει πως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης την κάνει τη δουλειά του…

Μόνον που αν και είδε στη Νέα Δημοκρατία «το φως το αληθινό» δεν ήταν πολύ παλιά εκείνα τα βίντεο στα οποία γελούσε και περιγελούσε και τους τρεις πρωθυπουργούς.

  • Ως ΛΑΟΣ είχε αποκαλέσει τον Κώστα Καραμανλή ανεπάγγελτο τεμπελχανά, ενώ αναρωτιόταν αν κανείς αμφιβάλλει με τον χαρακτηρισμό. Είχε μάλιστα πει πως έκανε για να έχει τη διεύθυνση beach bar αλλά όχι για πρωθυπουργός

Ανεπάγγελτος τεμπελχανάς ο Κώστας Καραμανλής!

  • Τον Αντώνη Σαμαρά είχε χαρακτηρίσει «όχι μόνον κατώτερο των περιστάσεων», αλλά ως «ελάχιστους» και «ανύπαρκτους» (μιλώντας για περισσότερα στελέχη της ΝΔ). Μιλώντας μάλιστα για συνολικά τη Ν.Δ. την χαρακτήριζε «γελοίο τσίρκο».

  • Όσο για τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μιλούσε ειρωνικά για βαθύπλουτο γόνο. Αναφερόταν μάλιστα ειρωνικά για την «οικογένεια που τόσες πολλές δεκαετίες, τόσα προσέφερε στον τόπο, χωρίς να ακουστεί ποτέ η εμπλοκή τους με εταιρεία ιδιωτική ή οπιαδήποτε άλλα»… γελώντας στη συνέχεια!

Η αλήθεια είναι πως από τότε έως σήμερα ο Άδωνης Γεωργιάδης είδε το φως το αληθινό και αναθεώρησε άρδην τις απόψεις του και τους θέλει ως πρωθυπουργούς αλλά και προέδρους της Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης:

Βράζει η ΝΔ: «Οι βουλευτές δεν είναι εν αναμονή υπουργοί», απαντάει στους δυσαρεστημένους ο Μαρινάκης

Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ: Μετά το «σφυροκόπημα», damage control δια του Τύπου 

Στη Βουλή έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ το άρθρο-κόλαφος του BBC για την ελληνική ακτοφυλακή

Αυτό είναι το κείμενο της εσωκομματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ

«Τι άλλο πρέπει να συμβεί;» – «Πυρά» αστυνομικών κατά της ηγεσίας της ΕΛΑΣ για την επίθεση έξω από το σπίτι της προέδρου του Α.Π.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter