Ο Άδωνης Γεωργιάδης σπονσοράρει «Δημόσια Υγεία» με Ιδιώτες από την Κάλυμνο! (Video)

Και η μισή του καρδιά στους ιδιώτες βρίσκεται. Μπορεί να είναι υπουργός Υγείας, να έχει διαλύσει το ΕΣΥ, να μην βρίσκει γιατρούς και να τους εκβιάζει, αλλά πάντα στο μυαλό του Άδωνη Γεωργιάδη βρίσκεται η νεοφιλελεύθερη ιδεολογία που θέλει τους ιδιώτες όσο πιο πολύ γίνεται μέσα στο Εθνικό (κρατικό) Σύστημα Υγείας.

Έτσι λοιπόν από την Κάλυμνο -που δεν έχει βρει λύση για τα σκουπίδια της, πρόσφατα προσφέρθηκε η γειτονική Τουρκία να βοηθήσει (άλλος διασυρμός και αυτός)- ο Άδωνης Γεωργιάδης έλυσε το πρόβλημα του ΕΣΥ και μας υπενθύμισε πως «Δημόσια Υγεία» δεν είναι μόνον η κρατική αλλά και οι ιδιώτες. Λες και οι πολίτες που δεν έχουν χρήματα να βγάλουν το μήνα μπορούν να απευθυνθούν στους ιδιώτες και στις ιδιωτικές κλινικές:

Διαβάστε επίσης: Διεθνώς ρεζίλι: «Από την Τουρκία προσφέρθηκαν να πάρουν τα σκουπίδια της Καλύμνου»! (Audio)

«Μου δίνεται η ευκαιρία έξω από την πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων εβδομάδων να πω ότι δεν έχει γίνει ευθέως αντιληπτό και φταίμε κι εμείς φταίω κι εγώ γι΄αυτό, ότι το δημόσιο σύστημα υγείας δεν είναι μόνο το κρατικό σύστημα. Το δημόσιο σύστημα είναι όλος ο ιατρικός κόσμος δημόσιος και ιδιωτικός. Όλοι μαζί έχουμε ένα κοινό στόχο», είπε ο υπουργός Υγείας.

Μίλησε λοιπόν για κοινό στόχο χωρίς να πει πως διαλύοντας την «κρατική» Υγεία οδηγεί κονδύλια και πολίτες στους ιδιώτες. Εξάλλου -για παράδειγμα- ως δημόσια σχολεία αποκαλούνται γενικά τα νηπιαγωγεία, τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια στα οποία η φοίτηση των παιδιών προσφέρεται χωρίς χρέωση και από τη φορολόγηση των πολιτών. Ξέχασε να πει πως όταν λέμε για Δημόσιο Σχολείο δεν εννοούμε τα Ιδιωτικά, αλλά εκείνα που δημιουργεί η Πολιτεία! «Δημόσιο» είναι αυτό που όλοι έχουν πρόσβαση! Προφανώς ήταν απολύτως εσκεμμένη αυτή η σύγχυση που προσπάθησε να δημιουργήσει η Άδωνης Γεωργιάδης.

Διαβάστε επίσης: Αναίσχυντη αλαζονεία Άδωνη σε γιατρούς – «Αν ήταν υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ θα είχε φύγει» λέει ο Κασσελάκης (Video)

Πάντως ο Άδωνης Γεωργιάδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος για το γεγονός ότι στην Κάλυμνο κάνουν εφημερίες στο νοσοκομείο της ιδιώτες παθολόγοι και ανασθησιολόγοι, με το αφήγημα να του χαλάει όταν του επεσήμαναν ότι το νοσοκομείο δεν έχει -μεταξύ άλλων- καρδιολόγο και ακτινολόγο.

Με τη φόρα που έχει πάρει, μπορεί να λύσει και το ζήτημα των σκουπιδιών, ίσως με ένα ταξιδάκι στη γειτονική Τουρκία, αλλά ας μην προτρέχουμε!

YouTube video player

Διαβάστε επίσης:

Η Βούλτεψη βρήκε την λύση για την ακρίβεια: Να πάνε διακοπές στο χωριό και όχι στα νησιά (Video)

Διπλός σεισμός στην Κρήτη σε διάστημα ενός λεπτού: 4,8 και 4 Ρίχτερ

«Το Ισραήλ στήνει παγίδα για γενικευμένο πόλεμο» – Καθηγητής του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού μιλά στο Documento

Μίλτος Τεντόγλου: Το φαινόμενο του «ιπτάμενου» Ολυμπιονίκη – Από το παρκούρ στο Ολυμπιακό πάνθεον (Videos)