Ο Άδωνης Γεωργιάδης γελοιοποιεί διεθνώς ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο Άδωνης Γεωργιάδης γελοιοποιεί διεθνώς ακόμα περισσότερο την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Πήρε φόρα ο εκ του ΛΑΟΣ ορμώμενος κύριος Γεωργιάδης και μετά τις απειλές προς του γιατρούς αποφάσισε να απειλήσει και την Τουρκία σαν να μιλάει σε κομματική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας κεκλεισμένων των θυρών.

Άγνωστο αν νομίζει πως πουλάει βιβλία ή νανογιλέκα, ή αν απευθύνεται σε ψεκασμένους, χθες προσπάθησε να πουλήσει εθνική κυριαρχία και πατριατισμό στον απόηχο των προκλήσεων της Άγκυρας τόσο στην Κύπρο αλλά και στον διεθνή χώρο που ακολουθεί συγκεκριμένη διπλωματία και στρατηγική μαζί με τα μεγάλα εξοπλιστικά της προγράμματα.

Έτσι λοιπόν, ίσως για να κατευνάσει τη κριτική για την υποχωρητικότητα της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στην Τουρκία, ίσως μάλιστα και με μυστική ατζέντα, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό και με το γνωστό του ύφος απείλησε πως η Πολεμική Αεροπορία με τα F-35 μπορεί να απειλήσει ακόμη και την Αγκυρα, χωρίς τα αεροσκάφη να γίνουν αντιληπτά.

Γενικά, ως γνωστόν, η Τουρκία κοιμάται απέναντι στους «ξύπνιους» Έλληνες!

«Εγώ ακούω αυτά τα “θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά” και με πιάνουν τα γέλια. Με τα F-35 μόνο εμείς μπορούμε να πάμε μια νύχτα ξαφνικά στην Τουρκία. Είδατε στην Υεμένη τι έγινε; Εάν έχεις τα F-35, που δεν πιάνουν τα ραντάρ, μια νύχτα ξαφνικά μπορεί να βρεθείς στην Αγκυρα και να τα κάνεις γης Μαδιάμ», και συμπλήρωσε: «Δεν λέω πως θα κάνουμε κάτι τέτοιο εμείς, γιατί δεν θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο, αλλά όταν τα λέει ο Ερντογάν με πιάνουν τα γέλια. Με τι θα έρθεις μια νύχτα στην Ελλάδα; Με τα σαπάκια που έχεις; Αφού το ξέρουν όλοι πως η Τουρκία είναι μηδέν στην αεροπορία, επί πενταετίας Μητσοτάκη».

Βεβαίως κανείς δεν τον ρώτησε τον υπουργό Υγείας και μεγάλο στρατηλάτη Άδωνη Γεωργιάδη, ακόμα και αν γινόταν αυτό, «μετά τι»;

Την απάντηση την πήρε από τον φιλοκυβερνητικό Τύπο και την Καθημερινή που έκανε λόγο για «αμφιλεγόμενες» δηλώσεις Γεωργιάδη, μιλώντας κομψά αντί να γράψει «Που πας ρε Καραμήτρο»;

Βεβαίως σε αυτούς τους λεονταρισμούς που ενδεχομένως για τον υπουργό Υγείας αποτελούσαν εθνοπατριωτικό κρεσέντο, η Άγκυρα- μέχρι στιγμής τα ΜΜΕ- γελούσαν!

Η Daily Sabah έγραψε πως ενώθηκαν οι φωνές του με εκείνους του Δένδια.

Η Cumhuriyet μίλησε για «άσχημο μήνυμα» της Αθήνας προς την Άγκυρα, η Hurrieyet για δεύτερη «σκανδαλώδη δήλωση». Γέμισε ο τουρκικός Τύπος με τις «εικονικές απειλές» του Άδωνη Γεωργιάδη!

Και όλα αυτά όταν η Τουρκία φτιάχνει το δικό της Kaan, αντί του F-35, έχει τα δικά της σχέδια για αεροπλανοφόρο αλλά και πληθυσμό οκταπλάσιο της Ελλάδας.

Έως σήμερα η Ελλάδα στηριζόταν κατά πολύ στη διεθνή της θέση, τη διπλωματία και ορισμένα πλεονεκτήματα, πέραν των εξοπλισμών.

Τώρα στηρίζεται στη λογοδιάρροια ενός υπουργού που εκθέτει ακόμα περισσότερα τη χώρα στην προσπάθειά του ίσως να διασκεδάσει τη φημολογία για κρυφή ατζέντα και υποχωρητικότητα έναντι της Τουρκίας…

Μπορεί να είναι και ένα παιχνίδι τηλεπικοινωνιακής διαχείρησης μιας ακόμα κρίσης της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Εξάλλου η συγκεκριμένη κυβέρνηση δεν κράτησε ποτέ το μέτρο. Από τη διαχείρηση της ακρίβειας στα σούπερ μάρκετ, της ακρίβειας στο ρεύμα έως και τα εθνικά θέματα, προτιμούσε μια φούσκα με ψέματα!

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Νέα έρευνα για τα 11 λεπτά της σιωπής – Η έκθεση-παρωδία της ΕΛΑΣ και το αίτημα της οικογένειας του νεκρού μηχανοδηγού

Καύσωνες στην Ελλάδα: Η φονική επέλαση του 1987 με 1.300 νεκρούς – Οι καυτοί Ιούληδες που έμειναν στην ιστορία (Photos – Video)

Η σφαίρα έξυσε τις πληγές των ΗΠΑ – Η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ οξύνει ακόμη περισσότερο το κλίμα

Πόσο κανονική είναι η «κανονικότητά» τους;

Γάζα: Επίθεση του Ισραήλ σε αυτοκινητοπομπή βοήθειας του ΟΗΕ καταγγέλλει η UNRWA

Τραμπ, Πούτιν, Κιμ, Ομπάμα και άλλοι στην… επίδειξη μόδας με ΑΙ από τον Ίλον Μασκ (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter