Ο Άδωνης Γεωργιάδης αυτοδιαφημίζεται ενόψει ανασχηματισμού

Ο Άδωνης Γεωργιάδης αυτοδιαφημίζεται ενόψει ανασχηματισμού

Μπορεί να τέλειωσαν οι εκλογές αλλά ο Άδωνης Γεωργιάδης, υπουργός Υγείας (ακόμα) -την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές-, συνεχίζει να κάνει προεκλογική εκστρατεία για να δείξει προφανώς σε αυτούς που δεν τους ψήφισαν, τι έχασαν!

Μπορεί να στέλνει και μήνυμα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έχει και το μαχαίρι και το καρπούζι στο χέρι του ενόψει του ανασχηματισμού μετά την συντριπτική ήττα.

Και ο Άδωνης Γεωργιάδης παίρνει την εξαίρεση ως κανόνα. Τη νέα υπερσύγχρονη πτέρυγα του Ασκληπιείου της Βούλας που –για όποιους το έχουν επισκεφθεί- είναι η εξαίρεση στον κανόνα, μια μύγα μέσα στο γάλα για να μας το μοστράρει ως έργο.

Είναι σαν να παίρνεις ένα υπερσύγχρονο λεωφορείο, φωτογραφίζεσαι και πλάι τρέχουν τα σαράβαλα.

Απαριθμεί μάλιστα τις δωρεές και τους πόρους που χρησιμοποιήθηκαν για το αυτονόητο την ώρα που αρκεί να χρειαστείς ΕΣΥ για να βρεθείς μπροστά σε μια πραγματικότητα διάλυσης. Έργο υπερηφάνειας δεν είναι η εξαίρεση στον κανόνα…

Να χρειαστείς χειρουργείο ίσως και να πρέπει να πληρώσεις απογευματινό χειρουργείο; Για να μην μιλήσουμε για την περίπτωση που χρειαστείς ασθενοφόρο και κάποια μεταφορά. Να μη χρειαστείς να πας σε εξωτερικά ιατρεία ή να πρέπει να βρεις κρεβάτι ή ράντζο.

Ας ρωτήσει τον οποιοδήποτε πολίτη που χρειάστηκε της υπηρεσίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας για να του πει την άποψή του για τη διάλυση και τις τεράστιες ελλείψεις.

Εννοείται πως θα μπορούσε να ρωτήσει και το ίδιο το νοσηλευτικό προσωπικό για την άποψή του…

Κύριε Γεωργιάδη, η εξαίρεση δεν κάνει τον κανόνα και δίκαια σας μαύρισαν οι πολίτες που αντιμετωπίζουν καθημερινά την πραγματικότητα μιας Υγείας που δίνει «κομμάτια» της στα ιδιωτικά συμφέροντα…

Διαβάστε επίσης:

ΠΟΥ: 2,7 εκατ. θάνατοι στην Ευρώπη κάθε χρόνο από διαφημίσεις που εξαπατούν

Καύσωνας: Τι ισχύει για τηλεργασία, delivery – Πού και ποιες ώρες ορίζεται υποχρεωτική παύση εργασιών

Γάζα: Οι ΗΠΑ «εξετάζουν» την πρόταση της Χαμάς για εκεχειρία

Δημιουργική ασάφεια με το τρίτο γραφείο Μητσοτάκη

Άρχισαν… τα όργανα στο ΠΑΣΟΚ: Καρφιά Γερουλάνου κατά Ανδρουλάκη – «Το πήραμε προσωπικά γιατί λιώσαμε παπούτσια στις Ευρωεκλογές»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter