Ο Άδωνης εν δράσει στην DEFEA

Ο Άδωνης εν δράσει στην DEFEA

Το ότι πάνε όλα καλά το ξέραμε. Δεν περιμέναμε τον Άδωνη να μας το πει. Τα έχουμε ξεπουλήσει όλα τα ναυπηγεία σε ντόπιους και Αμερικανούς και αυτό είναι υπέροχο. Η Ελευσίνα είναι το μόνο ναυπηγείο που δεν έχει (ξε)πουληθεί ακόμη (στους Αμερικανούς). Βέβαια, έρχονται ως προίκα οι τέσσερις φρεγάτες (Γαλλικές ή Αμερικανικές οεο;) μαζί με τον εκσυγχρονισμό άλλων τεσσάρων καθώς και άλλες δώδεκα σε βάθος εικοσαετίας, όπως μας ενημέρωσε ο Υπουργός μας.

Η ελληνική κοινωνία πάντως όπως μας ανακοίνωσε ο υπουργός, είναι εκστασιασμένη με αυτή τη προοπτική. Μπορεί να μειώθηκαν οι μισθοί της αλλά είναι ευτυχέστερη διότι έχει δουλειά (/εία). Μάλιστα, τα ίδια τα συνδικάτα στα ναυπηγεία μάχονται κατά… της αύξησης των μισθών, στέλνοντας δώρα ευγνωμοσύνης στον Άδωνη.

Εντούτοις, το βαθύτερο νόημα κρύβεται στην εθιμοτυπική φωτογραφία, όπου εκτός από τον πρέσβη της αστερόεσσας συμμετέχει και ο γιος του υπουργού ως γνωστό θεσμικό πρόσωπο. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζει τον γιο του αφού τον είχε πάρει μαζί του και στο συνέδριο του Economist, είχε μάλιστα αναρτήσει και σχετική φωτογραφία του στο fb.

Τέλος καλό όλα καλά. Οι επενδυτές έδειξαν και πήραν αυτά που ήθελαν, οι πρεσβευτές έφεραν όσα περισσότερα περίπτερα μπορούσαν (οι ΗΠΑ και η Γαλλία βασικά), οι πολιτικοί συνεχάρησαν τον εαυτό τους και οι επαγγελματίες οργανωτές εκθέσεων έμειναν με τα 534 ευρώ στο χέρι. Αφού η DEFEA είναι η DEFEA και οι άλλες εκθέσεις δεν… είναι, ελέω πανδημίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter