O «519c» Κωνσταντίνος Φλώρος σύμβουλος διοίκησης στον όμιλο ΑΝΤ1

O «519c» Κωνσταντίνος Φλώρος σύμβουλος διοίκησης στον όμιλο ΑΝΤ1

Θέση συμβούλου διοίκησης στον ΑΝΤ1 αναλαμβάνει ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ -που υπήρξε στόχος της ΕΥΠ με κωδικό «519c»- Κωνσταντίνος Φλώρος με τη σχετική ανακοίνωση του Ομίλου να προκαλεί… ερωτήματα. Συγκεκριμένα, επισημαίνεται ότι «η βαρύτιμη εμπειρία και η βαθιά γνώση του κ. Φλώρου σε στρατηγικά και γεωπολιτικά ζητήματα θα συνεισφέρουν καθοριστικά στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου».  Άραγε πώς μπορούν οι γεωστρατηγικές γνώσεις να χρησιμεύσουν για τη θέση του Senior Advisor σε μιντιακό Όμιλο;

Οι πρώτες πληροφορίες περί επαφών του Κωνσταντίνου Φλώρου με τον Όμιλο ΑΝΤ1, ήρθαν στο φως τον περασμένο Αύγουστο. Εν τέλει, οι σχετικές ανακοινώσεις έγιναν τον Οκτώβριο για την πρόσληψη του πρώην αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού ε.α και στόχου της ΕΥΠ με τον κωδικό «519c», όπως είχε αποκαλύψει το Documento τον Δεκέμβριο του 2022.

Διαβάστε σχετικά

Στόχος 519c της ΕΥΠ ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ

Στρατηγός Φλώρος: Για ένα σπίτι στου Παπάγου «με €600.000 “μαύρα”»

Θα προσλάβει ο ΑΝΤ1 τον… «519c» Κωνσταντίνο Φλώρο;

Στο… γυαλί ο 519c;

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, με ιδιαίτερη χαρά, υποδέχεται τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό ε.α. Κωνσταντίνο Φλώρο, στη θέση του Συμβούλου Διοίκησης του Ομίλου (Senior Advisor of the Group).

Ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος διετέλεσε αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) από τον Ιανουάριο του 2020 έως τον Ιανουάριο του 2024. Κατά τη μακρά και λαμπρή θητεία του στον Στρατό, από το 1983 που αποφοίτησε ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, κατέχει όλα τα προβλεπόμενα από τον βαθμό του Μετάλλια των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και το Μετάλλιο συμμετοχής σε Ειρηνευτικές Αποστολές του ΝΑΤΟ. Επίσης, του έχουν απονεμηθεί σημαντικά διεθνή μετάλλια τιμής, ως ύψιστη αναγνώριση της προσφοράς και του έργου του.

Η βαρύτιμη εμπειρία και η βαθιά γνώση του κ. Φλώρου σε στρατηγικά και γεωπολιτικά ζητήματα θα συνεισφέρουν καθοριστικά στη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου.

Διαβάστε επίσης

Καραμανλής, Σαμαράς και στο βάθος οι «11 + 8» – Οι «γρίφοι» ενόψει του street party στη Ρηγίλλης

Γιατί θα πετάξουν μαχητικά αεροσκάφη σήμερα σε περιοχές της Ελλάδας

Καρπενήσι: Στο νοσοκομείο με τροφική δηλητηρίαση 30 φοιτητές – Είχαν πάει για συνέδριο

Προσωπικός γιατρός με… ανειδίκευτους και ειδικευόμενους – Η κυβέρνηση συνεχίζει τα πειράματα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter