ΝΒΑ: Πολύς θόρυβος, ελάχιστες ανταλλαγές

Πολύ κακό για το τίποτε αποδείχθηκε η τελευταία μέρα των μεταγραφών στο ΝΒΑ, αφού μετακινήθηκαν μόνο αστέρια δεύτερης γραμμής. Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο έλαμψαν διά της απουσίας από τις ζυμώσεις.

Κερδισμένη των ανταλλαγών που έγιναν λίγο πριν το νήμα θεωρείται η ομάδα του Μαϊάμι. Οι πρωταθλητές Ανατολής του 2020 απέκτησαν τον γκαρντ Βίκτορ Ολαντίπο από το Χιούστον χωρίς να χάσουν κάποιον πρωτοκλασάτο παίκτη, ενώ ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον σέντερ ΛαΜάρκους Όλντριτζ, μόλις αυτός αποδεσμευτεί από το Σαν Αντόνιο.

Οι Ντένβερ Νάγκετς πήραν τον άλλοτε πρωταθλητή των καρφωμάτων Άαρον Γκόρντον από τους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι κήρυξαν αναδόμηση και έστειλαν τον Μαυροβούνιο Ολ-Σταρ Νίκολα Βούτσεβιτς στους Σικάγο Μπουλς.

Ο σκόρερ Νόρμαν Πάουελ άφησε τους πρωταθλητές του 2019 Τορόντο Ράπτορς για το Πόρτλαντ, ενώ οι Σέλτικς πήραν τον Γάλλο Εβάν Φουρνιέ από το Ορλάντο. Ελεύθερος φαίνεται ότι θα μείνει και ο σπουδαίος ριμπάουντερ Αντρέ Ντράμοντ από το Κλίβελαντ, τον οποίο φλερτάρουν οι κάτοχοι του στέμματος Λέικερς.

Για τους Μπακς, η μοναδική κίνηση των τελευταίων ημερών ήταν η απόκτηση του σπεσιαλίστα της άμυνας Πι Τζέι Τάκερ. Ο έμπειρος φόργουορντ αγωνίστηκε προ δεκαετίας στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες