Ντροπιαστική δήλωση Άδωνη για τον θάνατο τουρίστριας: «Στα περιφερειακά ιατρεία δεν υπάρχουν γιατροί τα ΣΚ» – Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ντροπιαστική δήλωση Άδωνη για τον θάνατο τουρίστριας: «Στα περιφερειακά ιατρεία δεν υπάρχουν γιατροί τα ΣΚ» – Επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ (Video)

«Προφανώς για τον Άδωνη Γεωργιάδη οι θάνατοι λίγα μέτρα από περιφερειακά ιατρεία, οι διακομιδές στα νοσοκομεία στις καρότσες αγροτικών, οι εξαντλητικές εφημερίες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι μια κανονικότητα με την οποία όχι μόνο έχει συμφιλιωθεί αλλά την υπερασπίζεται κιόλας».

Με αυτά τα λόγια σχολιάζουν από τον ΣΥΡΙΖΑ τις σημερινές προκλητικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας, μετά τον θάνατο τουρίστριας στην Ανάβρα, κοντά στο αγροτικό ιατρείο, όπου ήταν κλειστό επειδή δεν υπήρχε γιατρός.

Ο Άδωνης Γεωργιάδης σε δύο διαφορετικές εμφανίσεις του σε OPEN και ΣΚΑΙ επιτέθηκε στον δήμο Αλμυρού που κατήγγειλε το γεγονός, λέγοντας ότι η ηλικιωμένη τουρίστρια δεν πέθανε γιατί δεν υπήρχε γιατρός, αλλά γιατί είχε σοβαρά προβλήματα υγείας…

Επίσης, υποστήριξε ότι η τουρίστρια έπαθε ανακοπή Κυριακή, και τα Σαββατοκύριακα δεν υπάρχουν γιατροί από ιδρύσεως του ΕΣΥ… Χωρίς αιδώ είπε ότι κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει παντού γιατρούς.

Και εδώ δημιουργείται το εξής ερώτημα. Τι κάνει το κράτος και το αρμόδιο υπουργείο για να ενισχύσει το δημόσιο σύστημα Υγείας και να λειτουργούν τα περιφερειακά ιατρεία ακόμα και τα Σαββατοκύριακα; Διότι, όπως δυστυχώς αποδείχθηκε, ακόμα και τις Κυριακές αρρωσταίνει και πεθαίνει κόσμος…

Η ανακοίνωση – απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

«”Ένα κράτος δε μπορεί να έχει παντού γιατρούς”, δήλωσε με κυνισμό ο Υπουργός διάλυσης της Υγείας με αφορμή τον θάνατο μιας γυναίκας, παραδεχόμενος ότι δε προτίθεται να κάνει τίποτα προκειμένου οι κάτοικοι των ορεινών, των νησιωτικών, των απομακρυσμένων περιοχών να έχουν ισότιμη μεταχείριση στην υγεία.

Προφανώς για τον Άδωνι Γεωργιάδη οι θάνατοι λίγα μέτρα από περιφερειακά ιατρεία, οι διακομιδές στα νοσοκομεία στις καρότσες αγροτικών, οι εξαντλητικές εφημερίες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού είναι μια κανονικότητα με την οποία όχι μόνο έχει συμφιλιωθεί αλλά την υπερασπίζεται κιόλας.

Η δραστική αλλαγή πολιτικής για το ΕΣΥ αποδεικνύεται καθημερινά πως είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου».

Δείτε τις ντροπιαστικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας

 

Διαβάστε επίσης:

Εικονική πραγματικότητα Άδωνη: Η εικόνα για την κατάσταση του ΕΣΥ είναι ψευδής (Video)

Ορατότης μηδέν

Αδιανόητη κτηνωδία στην Σαντορίνη: Έδεσαν άλογο και το άφησαν να πεθάνει από δίψα

Επτά χρόνια φαγούρα στη Δικαιοσύνη για το «Αγία Ζώνη ΙΙ» – Ξεκινάει με πολυετή καθυστέρηση η δίκη για το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου

Η παλίρροια του «Βασιλιά-Φάντασμα» εμφανίστηκε στον ποταμό Qiantang στην Κίνα – Εντυπωσιακές εικόνες (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Η βόμβα Πολάκη, η πρόκληση Κασσελάκη για μομφή και η πρώτη αντίδραση των 87 μέσω του documentonews.gr

«Κλεμμένα από τη Βουλγαρία τα μηχανήματα»: Νέες καταγγελίες για το λούνα παρκ του θανάτου (Video)

Έλενα Ακρίτα: «Εγκληματίες, πόσες φορές πήγαμε τα παιδιά μας στο λούνα παρκ…»

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter