Ντροπή (και πάλι) στην ΕΡΤ!

Ντροπή (και πάλι) στην ΕΡΤ!

Τι κι αν πέντε Ελληνες αθλητές (Τεντόγλου, Καραλής, Στεφανίδη, Ανδρικόπουλος, Τσιάμης) προκρίθηκαν στους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη; Τι κι αν τουλάχιστον τρεις από αυτούς (Τεντόγλου, Καραλής, Στεφανίδη) ήταν πριν τους αγώνες υποψήφιοι για μετάλλια; Μιλάμε για τρεις ή το πολύ πέντε αθλητές μας που θα πάλευαν για διακρίσεις. Κι όμως οι «εγκέφαλοι» της ΕΡΤ δεν καταδέχτηκαν να ασχοληθούν μαζί τους. Πως; Πληρώνοντας κάποια έξτρα χρήματα για να πάρουν ξεχωριστό κύκλωμα ειδικά για αυτούς, προκειμένου να δούμε όλες τις προσπάθειες τους στην Κωνσταντινούπολη! Ούτε καν. Αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε τις περισσότερες προσπάθειες τους καθώς οι Τούρκοι επικέντρωναν αλλού το ενδιαφέρον τους και έτσι βλέπαμε μόνο σκόρπιες – και κατά τύχη- προσπάθειες τους, με αποκορύφωμα ότι δεν είδαμε (παρά μόνο μετά το αγώνισμα σε μαγνητοσκόπηση) το άλμα των 8μ.30 του Μίλτου Τεντόγλου που του χάρισε και το χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Το μόνο που έχουν σκεφτεί τον τελευταίο χρόνο οι ανεύθυνοι του Ραδιομεγάρου ήταν πως θα αυξήσουν τους μισθούς των υψηλά ιστάμενων στελεχών του… ιδρύματος της Αγίας Παρασκευής. Γιατί για αυτούς χρήματα υπάρχουν. Ντροπή σε όλους…

Υ.Γ. Περιμένουμε πάλι με αγωνία τις όποιες (αστείες) δικαιολογίες των επικεφαλής της κρατικής τηλεόρασης του… πρωθυπουργού).

Α. Φ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter