Ντόναλντ Τραμπ: Πρώην μοντέλο καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση στα 90’s – Ο ρόλος του Τζέφρι Έπσταϊν (Video)

Ντόναλντ Τραμπ: Πρώην μοντέλο καταγγέλλει σεξουαλική επίθεση στα 90’s – Ο ρόλος του Τζέφρι Έπσταϊν (Video)
(AP Photo/Alex Brandon)

Δημοσίευμα – βόμβα από τον Guardian που δημοσιοποιεί μαρτυρία του πρώην μοντέλου, Στέισι Γουίλιαμς, για σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον Ντόναλντ Τραμπ τη δεκαετία του ’90. Μάλιστα, σημειώνει ότι την είχε συστήσει στον μεγιστάνα ο διαβόητος Τζέφρι Έπσταϊν.

Η Γουίλιαμς καταγγέλλει ότι η σεξουαλική επίθεση διαπράχθηκε στον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, την άνοιξη του 1993. Αφηγήθηκε στον Guardian το πως πήγε ουρανοξύστη του Ρεπουμπλικάνου δισεκατομμυριούχου όταν της το πρότεινε ο χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν.

Μόλις έφθασαν, ο Ντόναλντ Τραμπ την τράβηξε πάνω του και «θώπευσε τα στήθη της και τα οπίσθιά της», όπως είπε. Πρόσθεσε πως πάγωσε, πως ήταν «βαθιά συγχυσμένη» γι’ αυτό που της συνέβαινε, και νομίζει ότι είδε τους δυο άνδρες να χαμογελούν ο ένας στον άλλο.

Σημειώνεται ότι η πλευρά Τραμπ δεν έχει αντιδράσει επίσημα όταν της ζητήθηκε σχόλιο για τις καταγγελίες από το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Guardian, η Στέισι Γουίλιαμς προχώρησε στην καταγγελία κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης της ομάδας «Survivors for Kamala». Πρόκειται για διαδικτυακή ομάδα ανθρώπων που επέζησαν από σεξουαλικές επιθέσεις και τάσσονται υπέρ της Κάμαλα Χάρις.

«Η ιδέα πως αυτό το τέρας θα επιστρέψει στον Λευκό Οίκο είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου», είπε μεταξύ άλλων στη συζήτηση που έγινε τη Δευτέρα.

Η Στέισι Γουίλιαμς τόνισε πως ένιωσε «ταπεινωμένη» έπειτα από την επίθεση, εκτιμώντας πως υπήρξε θύμα «διεστραμμένου παιχνιδιού» του μετέπειτα προέδρου αλλά και του Έπσταϊν.

Είπε ακόμη ότι έλαβε, μερικούς μήνες αργότερα, καρτ-ποστάλ υπογεγραμμένη από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Διαβάστε επίσης

Βαθαίνει το ρήγμα Μητσοτάκη – Σαμαρά: Από την αιχμή μέσω Βουλής στα «καρφιά» για τα εθνικά θέματα

Η Τουρκία βομβάρδισε θέσεις του PKK – «Επιχειρήσεις κατά 32 στόχων σε Ιράκ και Συρία»

Ξανά με… λάθη και παραλείψεις πάει σε δίκη η Greek mafia – Ηχηρά ονόματα μένουν εντός κάδρου με πρόταση εισαγγελέα

Εκλογές ΗΠΑ: Οριακή η διαφορά Τραμπ – Χάρις – Τι έδειξε νέα δημοσκόπηση της Wall Street Journal

Ποδοσφαιρική βραδιά: Που θα δείτε τα ματς Παναθηναϊκός – Τσέλσι, ΠΑΟΚ – Πλζεν και Μάλμε – Ολυμπιακός

Νέες ταινίες: Μια αυστηρώς

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter