Ντόναλντ Τραμπ: «Είναι διαλυμένος, γέρικος σωρός και αυτή αξιολύπητη» – Ύβρεις κατά Μπάιντεν και Κάμαλα ενώ παίζει γκολφ (Video)

Ντόναλντ Τραμπ: «Είναι διαλυμένος, γέρικος σωρός και αυτή αξιολύπητη» – Ύβρεις κατά Μπάιντεν και Κάμαλα ενώ παίζει γκολφ (Video)

Σάλος έχει προκληθεί μετά τη διαρροή βίντεο το οποίο εμφανίζει τον Ντόναλντ Τραμπ να εξαπολύει ύβρεις κατά του Τζο Μπάιντεν και της Κάμαλα Χάρις ενώ παίζει γκολφ.

Σύμφωνα με τη New York Post, το στιγμιότυπο καταγράφηκε λίγες ημέρες μετά το ντιμπέιτ και τις «φωνές» των Δημοκρατικών για αντικατάσταση του Μπάιντεν από άλλον υποψήφιο.

Στο βίντεο, ο Τραμπ έχοντας δίπλα του τον γιο του, Μπάρον, δηλώνει ότι «έβγαλε από τη μέση» τον αντίπαλό του. «Απλώς τα παράτησε, ξέρετε εγκαταλείπει την κούρσα. Τον έβγαλα από τη μέση και αυτό σημαίνει ότι έχουμε την Κάμαλα».

Από τα «πυρά» του Τραμπ δεν ξέφυγε η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. «Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερη αντίπαλος, αλλά είναι τόσο κακή, τόσο αξιολύπητη».

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών ρωτά ρητορικά τους παρευρισκόμενους: «Φαντάζεστε αυτόν τον τύπο να έχει να κάνει με τον Πούτιν; Και τον πρόεδρο της Κίνας – που είναι άγριο άτομο. Είναι ένας άγριος άνθρωπος, πολύ σκληρός τύπος. Και τον βλέπουν».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Μεταμεσονύκτιο παρασκήνιο ενόψει της Πολιτικής Γραμματείας – Σε διαρκή συνεννόηση οι «87»

Καιρός: Καταιγίδες, κεραυνοί και χαλάζι – Τα δεδομένα για την Αττική, πότε υποχωρούν τα φαινόμενα (LIVE)

Νέες ταινίες: Οι haters και ο κοινωνικός τρόμος στο μικροσκόπιο

Εκλογές στη Βρετανία: Αλλαγή σελίδας, επιστρέφουν οι Εργατικοί – Η ώρα του exit poll, πότε θα βγουν τα αποτελέσματα

Ελλάδα – Αίγυπτος: Με το βλέμμα στον ημιτελικό – Πού θα δείτε το ματς (Videos)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter