Ντόναλντ Τραμπ: Δωρητής του έστειλε 50 εκατομμύρια δολάρια!

Ντόναλντ Τραμπ: Δωρητής του έστειλε 50 εκατομμύρια δολάρια!

Η προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ έλαβε 50 εκατομμύρια δολάρια από έναν και μόνο δωρητή, τον συντηρητικό δισεκατομμυριούχο Τίμοθι Μέλον, σύμφωνα με ομοσπονδιακή κατάθεση.

Το ταμείο Super-Pac που ονομάζεται «MAGA Inc» αποκάλυψε στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή ότι έλαβε περισσότερα από 68 εκατομμύρια δολάρια από δωρητές τον περασμένο μήνα.

Ειδικότερα, το ταμείο Super-Pac, που ονομάζεται «MAGA Inc», αποκάλυψε στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή ότι έλαβε περισσότερα από 68 εκατομμύρια δολάρια από δωρητές τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με το Reuters, ο Μέλον, κληρονόμος της ομώνυμης οικογένειας τραπεζιτών με έδρα το Πίτσμπουργκ, έδωσε 50 εκατομμύρια δολάρια.

Άλλα 10 εκατομμύρια δολάρια προήλθαν από τους δισεκατομμυριούχους Λιζ και Ντακ Ουλάιν.

Ο Μέλον υπήρξε επίσης ο μεγαλύτερος δωρητής στον ανεξάρτητο προεδρικό υποψήφιο Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, δίνοντας στην εκστρατεία του τουλάχιστον 20 εκατομμύρια δολάρια.

Το Forbes εκτιμά ότι η περιουσία της οικογένειας Mέλον είναι περίπου 14,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Εν τω μεταξύ, το Reuters ανέφερε ότι ο δισεκατομμυριούχος Μάικ Μπλούμπεργκ έχει δώσει σχεδόν 20 εκατομμύρια δολάρια στις επιτροπές Super-Pacs που στηρίζουν τον Μπάιντεν.

Η συνεισφορά του Μπλούμπεργκ περιελάμβανε 19 εκατομμύρια δολάρια σε μια ανεξάρτητη ομάδα υπέρ του Μπάιντεν, γνωστή ως Future Forward ή FF PAC.

Άλλα 900.000 δολάρια δόθηκαν στο Ταμείο Νίκης του Μπάιντεν, το οποίο είναι μια συγχώνευση των επιτροπών της εκστρατείας Μπάιντεν και του Δημοκρατικού Κόμματος.

Την Πέμπτη 20/6, το Super-Pac που υποστηρίζει τον Κένεντι ανέφερε ότι πήρε μόνο περίπου 280.000 δολάρια τον περασμένο μήνα, χωρίς κανένα από αυτά να προέρχεται από τον Μέλον.

Διαβάστε επίσης:

Politico: Τι θα περιμέναμε από μια «κυβέρνηση Λεπέν» – Ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες

Ο Πούτιν απειλεί τη Νότια Κορέα: Θα ήταν «μεγάλο λάθος» η αποστολή όπλων στην Ουκρανία

Προειδοποιητικά πυρά της Νότιας Κορέας στα σύνορα με τη Βόρεια Κορέα για 3η φορά εντός Ιουνίου

Τουρκία: Πέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες σε δασικές πυρκαγιές

Φονικός καύσωνας στο Μεξικό: 155 νεκροί από τον Μάρτιο

Πυρά στα σύνορα Ισραήλ-Λιβάνου: Εντείνεται η ανησυχία για το ξέσπασμα ευρύτερου πολέμου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter