Νοτοπούλου: Σεξιστής και αυτοδιοικητικά ασυνάρτητος ο Ταχιάος

Νοτοπούλου: Σεξιστής και αυτοδιοικητικά ασυνάρτητος ο Ταχιάος

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου χαρακτήρισε σεξιστή, καθώς και πολιτικά και αυτοδιοικητικά ασυνάρτητο τον υποψήφιο της ΝΔ, Νίκο Ταχιάο, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, σχολιάζοντας τις εξηγήσεις που έδωσε για τις ύβρεις κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό.

Αναλυτικά η ανάρτηση της κας Νοτοπούλου:

«Με τη συνέντευξή του στο Πρακτορείο FM ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, επιβεβαίωσε πλήρως την πολιτική και αυτοδιοικητική του ασυναρτησία.

Η επίθεσή του στο πρόσωπό μου για τις …πάνω κάτω πλατείες και οι χυδαίες εκφράσεις του, μετά το χυδαίο υβρεολόγιο της Πέμπτης κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό – προφανώς γιατί το έργο ολοκληρώνεται και αυτό ενοχλεί αυτους που νομίζουν ότι είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες της πόλης- το μόνο που δείχνουν είναι ότι πολύ καλά έκανε ο κ.Ταχιάος και απουσίαζε από τα κοινά και τις κοινές αγωνίες της Θεσσαλονίκης.

Αλήθεια, έψαξε πολύ ο κ.Μητσοτάκης για να τον βρει;

Ο κ. Ταχιάος παραμένει σεξιστής και την ημέρα της γυναίκας»

Ακόμα πιο άθλια η απάντηση Ταχιάου

Σε ανάλογο ύφος ήταν πάντως η απάντηση του Ν. Ταχιάου.

«Η κυρία Νοτοπούλου αποφάσισε ότι μεταξύ άλλων είμαι και σεξιστής. Αν, ας πούμε, στην θέση της ήταν άνδρας και σχολίαζα ότι επειδή φόρεσε γραβάτα και κοστούμι για να ποζάρει στις σκάλες του μετρό θαρρεί ότι μπορεί να κάνει μαθήματα στους αντιπάλους του, τι θα έλεγε;

Αν προσθέσω και την άποψή μου ότι οι καθοδηγητές της θα έπρεπε να ξεκινήσουν από τα βασικά και να της διδάξουν κατ’ αρχάς τις έννοιες, τι χαρακτηρισμό θα μου επιφυλάξει άραγε;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter