Νοσοκομείο Νίκαιας: Φωτογραφικά ντοκουμέντα – Απίστευτο περιστατικό ομηρίας κρατουμένου από συγκρατούμενο του, τον απειλούσε με σπασμένο τζάμι

Νοσοκομείο Νίκαιας: Φωτογραφικά ντοκουμέντα – Απίστευτο περιστατικό ομηρίας κρατουμένου από συγκρατούμενο του, τον απειλούσε με σπασμένο τζάμι

Οργή επικρατεί στις τάξεις των Εξωτερικών Φρουρών των φυλακών Κορυδαλλού μετά και το απίστευτο περιστατικό ομηρίας κρατουμένου από συγκρατούμενό του στο κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας.

Συγκεκριμένα κρατούμενος ο οποίος μετήχθη από την Πάτρα στο Κορυδαλλό μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου νοσηλεύτηκε σε θάλαμο φρουρούμενος μαζί με συγκρατούμενό του. Ξαφνικά ο κρατούμενος έσπασε το τζάμι του παραθύρου και αρπάζοντας ένα κομμάτι γυαλί άρχισε να απειλεί πως θα σκοτώσει τον συγκρατούμενό του εάν δεν τον μεταφέρουν στη φυλακή.

Τελικά με παρέμβαση εξωτερικού φρουρού των φυλακών που ήταν εκεί ο κρατούμενος παραδόθηκε, ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της ΟΠΚΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Κορυδαλλού επιρρίπτουν ευθύνες στον επικεφαλής της Διεύθυνσης Μεταγωγών της ΕΛ.ΑΣ.

Όπως επισημαίνουν, ο κρατούμενος είχε λάβει εξιτήριο από τις 2 και 30 τα ξημερώματα. Ωστόσο η μεταγωγή δεν πραγματοποιήθηκε απευθείας όπως έπρεπε, παρά την επικινδυνότητα του κρατουμένου, λόγω εντολής που δόθηκε από τη Διεύθυνση του Μεταγωγών με τη δικαιολογία ότι είναι βράδυ.

Τελικά η μεταγωγή στις φυλακές έγινε ώρες μετά και συγκεκριμένα στις 9:00 το πρωί. Όπως υποστηρίζουν οι εξωτερικοί φρουροί τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί εάν η μεταγωγή είχε γίνει εγκαίρως.

Υπενθυμίζεται πως εδώ και πολύ καιρό οι εξωτερικοί φρουροί των φυλακών Κορυδαλλού κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις μεταγωγές κρατουμένων. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν εισακουστεί από την πολιτική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης:

Αερολογίες αντί απαντήσεων από την κυβέρνηση μετά την αποκάλυψη του Documento για το δόγμα «δεν πληρώνω» του Μητσοτάκη

Χάρης Δούκας: Ζητά εκλογές στο ΠΑΣΟΚ στις 3 και 10 Νοεμβρίου – Πολιτικό «πινγκ πονγκ» με Ανδρουλάκη μέσω διαρροών

«Ξαναχτυπά» ο Σιμόπουλος: Ζητά «πάγωμα» του επιδόματος ανεργίας – «Να μη συνδέεται με την αύξηση του κατώτατου μισθού»

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter