Νίκος Παππάς: «Υπόμνηση ότι ο λαός μας γεννήθηκε, αναγεννήθηκε και αγωνίστηκε μέσα στη διαρκή πάλη απέναντι στην τυραννία»

Νίκος Παππάς: «Υπόμνηση ότι ο λαός μας γεννήθηκε, αναγεννήθηκε και αγωνίστηκε μέσα στη διαρκή πάλη απέναντι στην τυραννία»
Ο Νίκος Παππάς στην παρέλαση στην Θεσσαλονίκη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

«Τιμάμε σήμερα το ηρωικό “Όχι” του ελληνικού λαού απέναντι στον ιταλικό φασισμό, που επιβουλεύτηκε την ελευθερία και την ανεξαρτησία μας», δήλωσε ο Νίκος Παππάς μετά μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης στη Θεσσαλονίκη.

«Τιμάμε τους ηρωικούς άνδρες και τις ηρωικές γυναίκες της Εθνικής μας Αντίστασης, που θυσιάστηκαν και αγωνίστηκαν απέναντι στον κατακτητή και τους ντόπιους συνεργάτες του», τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εκφράζουμε την εμπιστοσύνη μας και τον σεβασμό μας στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι με αυταπάρνηση στέλνουν ένα μήνυμα ισχύος, ένα μήνυμα δύναμης, ένα μήνυμα σταθερότητας για την ευρύτερη περιοχή.

Οι διαφορές με τις γειτονικές χώρες μπορούν να επιλυθούν μόνο στη βάση του διεθνούς δικαίου.

Η σημερινή ημέρα είναι και μία υπόμνηση ότι ο λαός μας γεννήθηκε, αναγεννήθηκε και αγωνίστηκε μέσα στον διαρκή αγώνα, στη διαρκή πάλη απέναντι στην τυραννία».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Ανδρουλάκης: Δεν δεχόμαστε κανενός είδους παζάρι, θέλουμε σεβασμό στα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Νόμοι εργαλείο για την προστασία των διεφθαρμένων – Πώς μεθοδεύτηκε η νομοθέτηση για την αποκάλυψη των προστατευόμενων μαρτύρων

Στίβεν Κον στο Documento για προστατευόμενους μάρτυρες Novartis: Θα επιδιώξουμε να επιβληθούν κυρώσεις στην Ελλάδα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter