Νίκος Μωραΐτης για στελέχη Νέας Αριστεράς: «Είναι αριβίστες αδίστακτοι, θα πάνε στο ΠΑΣΟΚ»

Νίκος Μωραΐτης για στελέχη Νέας Αριστεράς: «Είναι αριβίστες αδίστακτοι, θα πάνε στο ΠΑΣΟΚ»

Ιδιαίτερα αιχμηρός κατά των πρώην στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που συγκρότησαν τη Νέα Αριστερά εμφανίστηκε ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης, ο οποίος πολλές φορές έχει εκφράσει την πολιτική του άποψη μέσω αναρτήσεων.

Ο Νίκος Μωραΐτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά των στελεχών της Νέας Αριστεράς, χαρακτηρίζοντάς τους «αριβίστες» και προβλέποντας ότι το πολιτικό τους μέλλον υπάρχει μόνο εντός του ΠΑΣΟΚ.

«Περιμένουν να τελειώσουν οι εκλογές για να πάνε στο μόνο κόμμα στο οποίο θα μπορούσαν να υπάρξουν και αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ. Δεν έχω καμία αμφιβολία, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην πάνε εκεί», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μωραΐτης μιλώντας στο Attica και τη Μάγκυ Δούση.

«Είναι αριβίστες αδίστακτοι, φαίνεται από τον τρόπο που πήραν τις έδρες και έφυγαν. Ξέρεις, αν ήμουν πολιτικός και ήθελα να έχω πολιτικό μέλλον, αν έφευγα από ένα κόμμα, το πρώτο που θα παρέδιδα θα ήταν η έδρα. Είναι τόσο μικρό το μυαλό τους που δεν καταλαβαίνουν ότι ο αποστάτης δεν έχει μέλλον. Θα έχουν μέλλον αλλά θα έχουν μέλλον πια μέσα στο ΠΑΣΟΚ ως σκιές αυτού του πράγματος που ήταν. Είμαι βέβαιος ότι το μέλλον τους είναι μόνο εκεί γιατί ξέρουν ότι μόνοι τους δεν θα υπάρξουν», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: 

Politico για Ευρωεκλογές: Η ακρίβεια και το κόστος ζωής «βαραίνουν» ΝΔ και Μητσοτάκη

Επιστρέφει στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος

Ευρωεκλογές 2024: Φιάσκο με την επιστολική ψήφο – Στον «αέρα» η διαδικασία αποστολής μέσω ΕΛΤΑ

Καλαμάτα: Υπόθεση που θυμίζει «Κωσταλέξι» – 29χρονη ζει 7 χρόνια σε αυτοσχέδιο κλουβί (Video)

Καιρός: Ζέστη και αφρικανική σκόνη – Πότε και σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα χτυπήσει κόκκινο (LIVE)

Το Ισραήλ σφυροκοπά Γάζα και Συρία παρά τις πιέσεις για εκεχειρία – Σε «κατάσταση καταστροφής» Τζαμπάλια και Μπέιτ Χανούν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter