Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε» – Η κεντρική ομιλία στην Αθήνα (Video)

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΘΗΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

«Δύναμη μου το πάθος για αλλαγή, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε». Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε από την Αθήνα στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση ο Νίκος Ανδρουλάκης, νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ που διεκδικεί την επανεκλογή του στην ηγεσία. Την Παρασκευή, το βράδυ, δυο ημέρες πριν από τον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ να πάρουν στα χέρια τους τις τύχες της δημοκρατικής παράταξης. «Δεν σας απογοήτευσα, δεν θα σας απογοητεύσω. Την Κυριακή θα είμαστε νικητές. Για μια δίκαιη κοινωνία», είπε απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, καλώντας να τον στηρίξουν με την ψήφο τους.

«Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών», τόνισε αναφερόμενος στην εθνική κάλπη. Το κλίμα ήταν θερμό στην κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην Αθήνα και μάλιστα όταν ακούστηκε το τραγούδι «Βella Ciao» κατέβηκε από την εξέδρα, ανέβηκε τα σκαλιά μπροστά από την Παλαιά Βουλή, στην οδό Σταδίου, και ανακατεύτηκε με νεολαίους που τραγουδούσαν ρυθμικά.

Νωρίτερα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης (ΟΡΕΝ ΤV), ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, επιχείρησε να καταρρίψει τις αιτιάσεις περί στασιμότητας του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι όταν ανέλαβε την ηγεσία η ΝΔ ήταν στο 41%, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 32% και το ΠΑΣΟΚ στο 8%, ενώ σήμερα, δυόμισι χρόνια μετά έδωσε πέντε εκλογικές μάχες καταγράφοντας σταθερά ανοδική πορεία. Σημείωσε ότι κάποτε όλοι αντιμετώπιζαν το ΠΑΣΟκ σαν βολικό εταίρο είτε της Νέας Δημοκρατίας είτε του ΣΥΡΙΖΑ. «Το ανέτρεψα», είπε.

Για να συμπληρώσει: «Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε. Προσωπικά είχα μια πολιτική: ενότητα-πολιτική αυτονομία από τα συμφέροντα – ανανέωση. Αυτή η στρατηγική έφερε αυτά τα αποτελέσματα και θα τη συνεχίσω με βελτιώσεις». Παράλληλα, ο Νίκος Ανδρουλάκης υπογράμμισε:

«Συγκρούστηκα μετωπικά με το παρακράτος του Μαξίμου και ήταν δικές μου οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες για το έγκλημα των Τεμπών. Ακούω: ποιος μπορεί να κερδίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Τσίπρας; Ο κ. Κασσελάκης; Ο κ. Βελόπουλος, το δεκανίκι του στην υπόθεση της ΑΔΑΕ; Οι πρωτοβουλίες μου ξήλωσαν δύο φορές το μισό Μέγαρο Μαξίμου».

YouTube video player

Διαβάστε επίσης:

Αιχμές Μητσοτάκη για τις απουσίες Σαμαρά – Καραμανλή μέσω… απόδοσης τιμής

Πολάκης: «Άντε να μετρηθούμε σε θέσεις και πρόγραμμα, όχι σε βιντεάκια»

Ο Μητσοτάκης θέλει ΠτΔ με «υπερκομματικά χαρακτηριστικά» ανοίγοντας… πόλεμο με τους σαμαρικούς