Νίκος Ανδρουλάκης: Νικητήρια ομιλία με ανοιχτό προσκλητήριο και στόχο την εξουσία

Νίκος Ανδρουλάκης: Νικητήρια ομιλία με ανοιχτό προσκλητήριο και στόχο την εξουσία
Ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024. Στιγμιότυπο από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στην Αθήνα. (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)

Ο νικητής των εκλογών του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης σε ομιλία του έξω από τα γραφεία του κόμματος στην Χαριλάου Τρικούπη ευχαρίστησε όσους ψήφισαν στις εκλογές και τον ανέδειξαν εκ νέου ως πρόεδρο, έστειλε μήνυμα προς τη Νέα Δημοκρατία ότι στόχος είναι να νικηθεί, έκανε υποσχέσεις για μεγάλες αλλαγές και απεύθυνε ανοιχτό προσκλητήριο μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Όπως ο ίδιος σημείωσε: «Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Σας ευχαριστώ για την μεγάλη τιμή και ευθύνη να με εμπιστευτείτε ξανά στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οι μεγάλες αλλαγές και νίκες θα γίνουν όταν ήμαστε ενωμένοι. Μαζί μπορούμε. Μαζί θα νικήσουμε. Το κίνημα μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική στις Ελληνίδες και τους Έλληνες, στις νεότερες γενιές».

«Το κίνημα μας έχει χρέος να δώσει ξανά ελπίδα και προοπτική. Ειδικά αυτή την εποχή που οι ψεύτικες υποσχέσεις κατέρρευσαν. Τώρα που τα μάτια όλο και περισσότερων Ελλήνων στρέφονται στην παράταξή μας. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες πολίτες που έδωσαν δυναμικό παρών με τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Όσους με στήριξαν σε αυτόν τον αγώνα. Την οικογένεια μου και τους χιλιάδες απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ που με περιέλαβαν με την εμπιστοσύνη τους σε όλη την πολιτική μου διαδρομή. Την αγάπη σας δεν θα την ξεχάσω ποτέ.

Θέλω να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου που με τη στάση τους έδειξαν ότι υπάρχει ποιότητα στελεχών και όλοι θα είναι στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νικητής είναι το ΠΑΣΟΚ. Το είπα πολλές φορές σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Τα δύσκολα για το ΠΑΣΟΚ είναι πίσω τα καλύτερα μπροστά. Οι πολίτες προσβλέπουν σε εμάς για να ξεπεραστεί το σημερινό πολιτικό αδιέξοδο. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τελειώσει το συντομότερο δυνατό η παντοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Σας καλώ για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ και αγώνα. Θα το κάνουμε και θα κερδίσουμε. Η παράταξή μας θα πορευτεί με σοβαρότητα και προτάσεις που θα κάνουν καλύτερη τη ζωή των Ελλήνων.

Μάλιστα, στάθηκε στη στήριξη στην παιδεία, την υγεία και στην οικονομία που πρέπει να γίνει πιο παραγωγική και ανταγωνιστική.

«Απευθύνω προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από την κυβερνητική πολιτική, μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε με πολιτικό ήθος» είπε.

«Πάνω από όλα έχουμε χρέος να προχωρήσουμε με πολιτικό ήθος, γιατί για μενα αυτά τα δύο είναι ταυτόσημα. Δεν αγωνίζομαι για την εξουσία αλλά για μια πιο δίκαιη κοινωνία. Υπόσχομαι σε όλους ότι θα αγκαλιάσουμε τις αγωνίες και τις προσδοκίες σας. Η χώρα μας χρειάζεται μεγάλες και γενναίες αλλαγές και για να γίνουν αυτά πρέπει να νικήσουμε στις επόμενες εκλογές τη Νέα Δημοκρατία. Είμαι σίγουρος ότι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Σήμερα έγινε ακόμα ένα μεγάλο βήμα με ένα σαφές μήνυμά. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αγκαλιάσει τις νεώτερες γενιές και όλοι μαζί λοιπόν σε νέους αγώνες και νέες προσπάθειες. Σηκώστε ξανά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Μαζί θα καταφέρουμε νέες νίκες σας ευχαριστώ πολύ. Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, επέστρεψε ως δύναμη προόδου και αλλαγής» κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Γελούν και τα μουστάκια τους με τον Ανδρουλάκη

Οι τρεις προκλήσεις για τη νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

H πικρή αλήθεια

Νάντια Γιαννακοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ βγαίνει ενωμένο και δυνατό για να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και την απαίτηση της κοινωνίας

Παύλος Γερουλάνος: Αύριο ξεκινά καινούργια μέρα για το ΠΑΣΟΚ όποιος και να κερδίσει

Άννα Διαμαντοπούλου: Από τη Δευτέρα προτεραιότητα έχει η πολιτική για την χώρα και την παράταξη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter