Νίκη σε ματς θρίλερ  για τον ΠΑΟΚ, επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στην Τούμπα

Νίκη σε ματς θρίλερ  για τον ΠΑΟΚ, επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ σε ματς που εξελίχθηκε για γερά νεύρα νίκησε με 2-1 στην Τούμπα τον Ατρόμητο και έκανε το «2 στα 2» στο πρωτάθλημα. Οι Περιστεριώτες ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του αγώνα, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν… απάντηση.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο ματς και προσπαθούσε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να σκοράρει. Στο 10’ η μπάλα βρήκε το χέρι του Χατζηϊσαϊα μετά από κεφαλιά του Ινγκασον και ο διαιτητής του αγώνα Θ. Τζήλος με τη βοήθεια του VAR καταλόγισε πέναλτι. Ο Κούρτιτς ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και άνοιξε το σκορ (1-0).

Στο 24’ ο Μπράντον βρέθηκε απέναντι από τον Γιαννιώτη, αλλά ο Ελληνας τερματοφύλακας τον νίκησε.

Στο 36’ ο Νάρεϊ σέντραρε, ο Μπράντον έβαλε την προβολή, ωστόσο ο Γιαννιώτης είχε «διαβάσει» τη φάση και αποσόβησε τον κίνδυνο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη τους τελική στο 42’ με τον Κοτάρσκι να μπλοκάρει την μπάλα στο σουτ του Ρομπάιγ.

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο, κυκλοφορούσε την μπάλα, όμως δεν μπορούσε να γίνει απειλητικός.

Ο ΠΑΟΚ έψαχνε το δεύτερο γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. Στο 64’ ο Βιεϊρίνια έβγαλε την σέντρα, ο Ζίβκοβιτς έπιασε την κεφαλιά, αλλά και πάλι ο Γιαννιώτης απέκρουσε την μπάλα.

Στο 82’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κιβρακίδης και στο 85’ οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Ολιβέιρα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε με παρέμβαση του VAR.

Το 2-0 δεν έγινε, έγινε όμως το 1-1. Στο 92’ ο Σουάρεθ έβγαλε μπαλιά στον Τζοβάρα, ο οποίος με τέλειο πλασέ ισοφάρισε.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα (96’) κρίθηκε η νίκη με σκόρερ τον Νάρεϊ.

O Τζήλος (Λάρισας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σοάρες Φιλίπε, Χατζηϊσαϊα, Κουέν.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76’ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Κούρτιτς (80’ Σβαμπ), Ντάντας  (76’ Μπίσεσβαρ), Αουγκούστο (81’ Σοάρες Φιλίπε), Νάρεϊ, Α. Ζίβκοβιτς και Μπράντον (63’ Ολιβέιρα).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ, Γκονζάλες, Κουέν, Μουνίθ (94’ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (62’ Κιαρτάνσον), Κλωναρίδης (80’ Τζοβάρας), Τζαβίδας (62’ Ροτάριου).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter