Νίκη παραμονής για Παναιτωλικό, επικράτησε 1-0 της Λαμίας

Νίκη παραμονής για Παναιτωλικό, επικράτησε 1-0 της Λαμίας

Άλμα παραμονής για τον Παναιτωλικό, ο οποίος επικράτησε με 1-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι της Λαμίας και έφτασε τους 25 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας1.

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα του και έχασαν ευκαιρίες με τους Βέργο (2’), Νταγκό (4’, 25’, 27΄), Μαλή (22’) με τον Γκαραβέλη να διατηρεί το μηδέν στην εστία του στο πρώτο 45λεπτο. Η εικόνα στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε και ο Παναιτωλικός πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς στο 56’. Ο Ναντρέι Νταγκό, ο καλύτερος παίκτης του αγώνα, με ατομική προσπάθεια και άψογο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (1-0).

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έφτασε κοντά στο 2-0 στο 80’. Ο Ντουάρτε με ψηλοκρεμαστό σουτ πήγε να νικήσει τον Γκαραβέλη, αλλά η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Λαμία έχασε την μοναδική της ευκαιρία στο 85’ με τον Ανέστη να μπλοκάρει την κεφαλιά του Μανούσου.

Ο Κουκουλάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Βέργο, Τζανδάρη, Μπανγκουρά, Κορνέλιους.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μαλής, Χουχούμης, Κορνέλιους, Λάρσον (77’ Βργκοτς), Φλόρες, Αντούνες, Μεντόσα (59’ Ντουάρτε), Νταγκό (76’ Μόρσεϊ), Ντίας (85’ Τσιγγάρας), Βέργος.

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης (62’ Αραμπούλι), Μπεχαράνο (86’ Γκέντσογλου), Μανούσος, Μπανγκουρά (68’ Ρόμανιτς), Καραμάνος, Βέλλιος (46’ Νούνιες).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter