Νίκη 2-1 ο Άρης με ανατροπή κατά του Ιωνικού

Νίκη 2-1 ο Άρης με ανατροπή κατά του Ιωνικού
SUPERLEAGUE 2022-2023 / ΑΡΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και μέσα σε έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα για την απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο Άρης νίκησε 2-1 τον Ιωνικό και όχι μόνο βελτίωσε τη βαθμολογική θέση του, αλλά έσβησε και τη φωτιά που πήγε να ανάψει στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» από το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Για τον Νικολαϊδη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ κατατέθηκε και στεφάνι.

Ο Άρης απείλησε στο 21’, αλλά η μπάλα από την κόντρα αμυνόμενου στο σουτ του Πάλμα βρήκε δοκάρι αντί για δίχτυα. Στο 25’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Μύγα, αλλά το VAR έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση. Πάλι μέσω της τεχνολογίας ακυρώθηκε στο 30’ το γκολ του Καμάτσο επειδή ήταν οφσάιντ ο Οντουμπάτζο. Έτσι, στο 42’ ήρθε το 0-1 από τον Μάντζη, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την ασθενή απόκρουση του Κουέστα σε σουτ του Λοβέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πάρντιου άλλαξε σταδιακά όλη την επιθετική γραμμή του, ενώ ρίσκαρε και με την απόσυρση του Νταμπό, του μοναδικού ανασταλτικού μέσου που διέθετε. Χάρη στις πλαγιοκοπήσεις του Μαζικού, όμως, ο Άρης βρήκε στο 63’ το γκολ της ισοφάρισης με τον Ζερβινιό και στο 73’ πέτυχε το 2-1, με τον Γκρέι, ο οποίος είχε αντικαταστήσει τον σκόρερ του πρώτου γκολ. Εκείνη τη χρονική στιγμή, ο Ιωνικός αγωνιζόταν με 10 παίκτες, διότι είχε τραυματιστεί ο Σάκιτς και ο Δημήτρης Σπανός δεν πρόλαβε να κάνει αλλαγή.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Kόκκινες:

Κίτρινες: Φαμπιάνο /Αοσμαν, Σάκιτς

Άρης (Άλαν Πάρντιου): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Ενκουλού, Μαζικού, Νταμπό (46’ Ματέο Γκαρσία), Ετέμπο, Καμάτσο, Πάλμα (67’ Γκρέι), Μαντσίνι (42’ Μανού Γκαρθία), Ζερβινιό (67’ Ιτούρμπε).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανος): Χουτεσιώτης, Μύγας, Ρομαό, Αντούνες, Σάκιτς (77’ Μίλο), Κάνιας (52’ Τσίμπσαχ, 78΄Μάαας), Φαντιγκά, Άοσμαν (77΄Μεντόσα), Ελευθεριάδης, Μάντζης, Λοβέρα (46’ Σεμπά)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter