Νετανιάχου: «Θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα μέρη του Λιβάνου – και στη Βηρυτό»

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι το Ισραήλ θα συνεχίσει «να πλήττει ανελέητα τη Χεζμπολάχ, μεταξύ άλλων στη Βηρυτό», σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, επισκέφτηκε το κέντρο εκπαίδευσης της Γκολάνι, μια μέρα μετά την επίθεση με drones που εκτόξευσε η Χεζμπολάχ κατά στρατιωτικής θέσης στην πόλη Μπινγιαμίνα, νότια της Χάιφα, με απολογισμό τέσσερις στρατιώτες νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

«Διεξάγουμε μια σκληρή εκστρατεία εναντίον του άξονα του κακού του Ιράν που θέλει να μας καταστρέψει ολοκληρωτικά», λέει ο Νετανιάχου. «Δεν θα τα καταφέρουν. Εμείς συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε. Πληρώνουμε οδυνηρές τιμές, αλλά έχουμε τεράστια επιτεύγματα – και θα συνεχίσουμε να τα επιτυγχάνουμε».

«Θέλω να το ξεκαθαρίσω: θα συνεχίσουμε να χτυπάμε ανελέητα τη Χεζμπολάχ σε όλα τα μέρη του Λιβάνου – και στη Βηρυτό», λέει, αφού δημοσιεύματα των εβραϊκών μέσων ενημέρωσης ανέφεραν ότι είχε δώσει εντολή στις IDF να μην χτυπήσουν την πρωτεύουσα του Λιβάνου κατόπιν εντολής της Ουάσιγκτον.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής – Τι αναφέρει για την εκλογή προέδρου

Το Μαξίμου καλύπτει την Μενδώνη για την «χρυσή παράγκα» στη ΔΕΘ με τις υπερκοστολογημένες αναθέσεις της τελευταίας στιγμής